Hyppää pääsisältöön

14.5. Toiveuusinta: Annika Eklund, Juha Metsäperä, Olli Helenius ja Suvi Karjula

Olli Helenius, Juha Metsäperä, Suvi Karjula ja Annika Eklund
Olli Helenius, Juha Metsäperä, Suvi Karjula ja Annika Eklund Kuva: Yle Tartu mikkiin

Hyvää kevyen musiikin lauantai-iltaa kaikille! Tähän vuodenaikaan ei tarvita kirkasvalolamppuja muttei sen koommin kevätaurinkoakaan, sillä nyt loistavat kirkkaat iskelmätähdet Mediapoliksen studiossa!

Annika Eklund ja Juha Metsäperä ovat suomalaiselle iskelmäkansalle tutut äänet ja kestosuosikit. Eklund on keikkaillut nuoresta asti, mutta vuoden 2006 euroviisukarsintojen kolmonen Shanghain valot -jättihitti nosti hänet supersuosioon. Samana vuonna julkaistiin Juha Metsäperän Pienen hetken -albumi, joka löysi heti tiensä iskelmäkansan sydämiin. Eklund ja Metsäperä ovat myös vierailleet Tartu Mikkiin -kisassa aiemminkin.

Suvi Karjula on laulu-uransa aikana ehtinyt sijoittua Seinäjoen Tangomarkkinoilla toiselle ja kolmannelle sijalle. Lisäksi hänet on nähty Idols-kisassa. Olli Helenius on todellinen musiikin moniottelija. Hän on muun muassa soittanut Juha Tapion bändissä rumpalina ja tehnyt gospelia. Viime aikoina Olli on kuitenkin keskittynyt soolouran luomiseen ja ensimmäinen poppia, iskelmää ja kansanmusiikkia yhdistelevä Nyt ja aina -sooloalbumi julkaistiin alkuvuonna.

Vippaa mulle viitonen! Toisella joukkueella alkaa pisteiden metsästys vähän jähmeällä otteella, mutta kyllä tästä vielä kisa saadaan kasattua. Lala-lallati-lallati-laa, Samilta löytyy myös ymmärrystä taiteellisiin vapauksiin, vaikka sääntökirjaankin hän ehtii tänään vedota. Illan aikana kilpailijat ja katsojat saavat Samilta myös pienen pikakurssin kilpatiskin napin käyttöön. Kuka voisi kellot seisauttaa, jotta tämä hauska ilta ei loppuisi lainkaan?

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.