Hyppää pääsisältöön

Tuskastunut Justin Bieber ei suostu enää yhteiskuviin fanien kanssa – ”Haluan säilyttää mielenterveyteni”

Bieber sanoo tuntevansa itsensä eläintarhan eläimeksi, kun fanit tunkevat hänen kanssaan yhteiskuviin.

Justin Bieber konsertoi pian jälleen Suomessa. // Kuva: Heiko Junge / EPA

Justin Bieber on suututtanut monet fanit uudella Instagram-postauksellaan. Siinä hän ilmoittaa, ettei enää aio ottaa kuvia yhdessä faniensa kanssa.

Syyksi Bieber ilmoittaa sen, että ihmiset tunkevat hänen kanssaan yhteiskuviin jopa tervehtimättä. Hän myös kirjoittaa, ettei ole kenellekään velkaa yhteiskuvaa.

Skip Instagram post

Suomeksi käännettynä Bieberin postaus kuuluu näin:

Jos satut näkemään minut jossain, tiedoksi, etten enää ota kuvia, olen saanut tarpeekseni kuvista. Tämä on mennyt niin pitkälle, etteivät ihmiset edes sano hei tai tunnusta ihmisyyttäni, tunnen itseni eläintarhan eläimeksi, ja haluan säilyttää mielenterveyteni. Ymmärrän ihmisten pettymyksen, mutten ole kenellekään velkaa valokuvaa. Ja ihmiset, jotka sanovat ”mutta ostin levysi”, te saitte levyni ja saitte mistä maksoitte, LEVYSTÄ! Siinä ei ole pienellä präntättyä lupausta, että minut nähdessäni saatte myös kuvan.

Bieber julkaisi Instagramissa heti perään toisen kuvan, jonka saatetekstissä hän perusteli lisää sitä, miksei aio enää suostua fanikuviin.

- Haluan nauttia elämästä enkä olla orja maailmalle ja heidän vaatimuksilleen siitä, mitä minun pitäisi tehdä!! Rakastan sitä, että voin tehdä ihmisiä onnelliseksi, mutta haloo, jos olisit minun asemassani, ymmärtäisit, miten rankaksi se käy.

Skip Instagram post

View this post on Instagram

Braekess you are so right btw your Instagram name is fire. Years ago it was impossible to even take a picture at anytime not everyone was accessible to a camera now everyone has a camera phone and Now it's just a different thing.If you think setting boundaries is being a douche I'm the biggest douche around but I think it's smart and will be the only way I last. I wanna enjoy life and not be a slave to the world and their demands of what they think I need to do!! I love the fact that I am able to make people happy but cmon if you truly were in my position you would understand how tiring it is ( boo hoo Justin get over it) I'm going to keep making decisions I feel are fit for my growth and no human being will make me feel bad for it.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber on viime aikoina tehnyt useita yllättäviä tempauksia: joitain viikkoja sitten hän hankki ysärirastat, sitten hän ajoi siilin. Viime päivinä hänen kuvistaan on bongattu naamatatuointi.

Bieberin on määrä tulla syyskuussa Suomeen keikalle.

Lue myös:

Justin Bieber julkaisi Instagramissa pusukuvan Selena Gomezin kanssa – ja se on nyt palvelun tykätyin postaus

Justin Bieberin ysärirastat eivät tulekaan Suomeen – sen sijaan saatamme saada tämän siilin

Ysärirastat tekevät comebackin halusit tai et, koska Justin Bieber