Hyppää pääsisältöön

Qstock julkistaa lisää nimiä – nämä tähdet nähdään kesällä Oulussa

Oululainen Qstock-festivaali täydentää ohjelmaansa 15 esiintyjällä.

Elliphant // Kuva: Dan Monick

Viimeisin ulkomainen kiinnitys on elektropoppia, EDM:ää ja räppiä yhdistelevä Elliphant Ruotsista. Keväällä toisen levynsä julkaissut tukholmalaisräppääjä nähdään suomalaisilla festivaaleilla tänä kesänä ainoastaan Qstockissa.

Raskaan groovaavaa ja progressiivista modernia metallia tahkoava ukrainalainen Jinjer soittaa ensimmäisen kerran Suomessa ja kotimaisista metalliyhtyeistä tulonsa on vahvistanut Stam1na.

Maaliskuisessa Emma-gaalassa Vuoden tulokkaan ja Vuoden hiphop -albumin palkinnot pokannut Paperi T saapuu Qstockiin jo toisena kesänä peräkkäin sooloartistina.

Ensiesiintymisensä Qstockissa tekevät lupaavat nuoret naisartistit, huimassa nosteessa oleva oululaislähtöinen Ellinoora, urbaania poppia, r'n'b:tä ja hiphoppia sekoittava Evelina sekä viimeistään Juha88-hitillään suuren yleisön tietoisuuteen tiensä raivannut Vilma Alina‬‬.

Muita kotimaisia lisäyksiä ovat Maija Vilkkumaa‬‬‬, Reckless Love‬‬‬, Stig‬‬‬, Temple Balls, Death Hawks‬‬‬, Anna Abreu‬‬‬, Mikael Gabriel‬‬‬ ja jokaisessa Qstockissa soittanut oululainen Radiopuhelimet. Loput esiintyjät ja lavakohtaiset aikataulut julkistetaan touko-kesäkuun vaihteessa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.2016. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.

Qstock on ollut loppuunmyyty jo kolmena kesänä peräkkäin ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista.

Lue myös:

Elliphantin ja Skrillexin superkova yhteisbiisi tihkuu seksiä