Hyppää pääsisältöön

UPplus: Näin Cicca puettiin hamahelmiin

Vihreiden Valojen rumpali Cicca on tunnettu värikkäästä tyylistään. Pyysimme Uuden Päivän faneja lähettämään hamahelmikuvioita, joista tehtäisiin Cicalle näyttävä keikkamekko.

Uuden Päivän Cicca Kallas faneilta helmitöitä
Uuden Päivän Cicca Kallas faneilta helmitöitä Kuva: YLE/Jutta Mattsson Siiri Partanen,Cicca Kallas,Vihreät Valot (yhtye),Uusi päivä (tv),UPplus

Saimme uskomattoman paljon helmitöitä. Helmistä oli tehty muun muassa krokotiileja, muffinsseja, tikkareita, nuotteja, pieniä Ciccoja ja upeita abstrakteja kuvioita. Kaikki eivät keikka-asuun mahtuneet, mutta Uuden Päivän pukusuunnittelijat kaavailevat tekevänsä niistä vielä koruja ja laukkuja.

Hamahelmitöitä pöydällä
Hamahelmitöitä pöydällä Kuva: YLE/Jutta Mattsson hamahelmet,käsityöt (tuote),askartelu,UPplus

Keikkamekko muuttui matkan varrella jakuksi ja hameeksi. Ja lopputulos on upea.
Kiitämme kaikkia helmitöitä lähettäneitä!

Lisää ohjelmasta

 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.