Hyppää pääsisältöön

Hiuskukka

Pikku Kakkonen: Hiuskoriste
Pikku Kakkonen: Hiuskoriste Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Askartele näyttävä hiuskoriste lähikaupan ja -niittyjen kukista ja hiuspinnistä. Hiuskoriste pysyy kauniina yhdet juhlat.

Tarvikkeet

 • kuumaliima ja kuumaliimapyssy
 • hiuspinnejä
 • veitsi tai kukkasakset
 • kukkia ja kukkien lehtiä

Leikkaa kukkiin lyhyet varret. Jotta saat runsaammat hiuskoristeet, valitse mukaan myös kauniin vihreitä lehtiä. Kaavaile kukkia haluamallasi tavalla ennen liimausta. Isoa lehteä kannattaa käyttää "pohjana" koristeelle. Liimaa kukat ensin kiinni pohjaan ja sitten pinneihin. Ole varovainen polttavan liiman kanssa.

Pikku Kakkonen: Hiuskoriste
Pikku Kakkonen: Hiuskoriste Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest
Pikku Kakkonen: Hiuskoriste
Pikku Kakkonen: Hiuskoriste Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Pikku Kakkosen kesä Pinterestissä

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Poimijat

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa.

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa. Parhaiten syötäväksi kelpaavan sadon oppii tunnistamaan, kun aikuinen näyttää lapselle kädestä pitäen, mitä koriin saa nostaa ja mitä ei. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kokkaajat

  Ei ruokahävikille!

  Kolmannes maailmassa tuotetusta ruoasta jää syömättä. Kotona, päiväkodeissa ja kouluissa ruokahävikkiä voi vähentää ottamalla lautaselle vain sen verran kuin jaksaa syödä. Ei ruokahävikille! Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kasvattajat

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä lapsille ja aikuisille.

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä niin lapsille kuin aikuisille, sillä jokainen siemen on uuden elämän alku. Kun siementä ravitaan mullalla, vedellä ja valolla, siitä kasvaa taimi ja taimesta kasvi, joka aikanaan voi puhjeta kukkaan ja tuottaa satoa. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!