Hyppää pääsisältöön

Korttieläimet

Pikku Kakkonen: Korttipidike
Pikku Kakkonen: Korttipidike Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Jos kaapin pohjalle on jäänyt yksinäisiä, toimettomia muovieläimiä, voi niistä tehdä värikkään lauman juhlapöytään.

Tarvikkeet:

  • muovieläimiä
  • sahalaitainen veitsi tai pieni saha
  • akryylimaalia tai spraymaalia
  • maalausalusta

Leikkaa terävällä, sahalaitaisella veitsellä tai ohuella sahalla n. ½ senttiä syvä viilto muovieläinten selkään. Viilto on helpointa tehdä onttoihin eläimiin. Älä anna lapsen leikata, sillä leikkaamisessa pitää olla erityisen varovainen. Maalaa eläimet alustan päällä haluamillasi väreillä. Älä anna lapsen spraymaalata yksin. Jos yksi kerros ei riitä, maalaa toinen kerros maalipurkin ohjeiden mukaan. Anna kuivua tarpeeksi.

Pikku Kakkosen kesä Pinterestissä