Hyppää pääsisältöön

Korttieläimet

Pikku Kakkonen: Korttipidike
Pikku Kakkonen: Korttipidike Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Jos kaapin pohjalle on jäänyt yksinäisiä, toimettomia muovieläimiä, voi niistä tehdä värikkään lauman juhlapöytään.

Tarvikkeet:

  • muovieläimiä
  • sahalaitainen veitsi tai pieni saha
  • akryylimaalia tai spraymaalia
  • maalausalusta

Leikkaa terävällä, sahalaitaisella veitsellä tai ohuella sahalla n. ½ senttiä syvä viilto muovieläinten selkään. Viilto on helpointa tehdä onttoihin eläimiin. Älä anna lapsen leikata, sillä leikkaamisessa pitää olla erityisen varovainen. Maalaa eläimet alustan päällä haluamillasi väreillä. Älä anna lapsen spraymaalata yksin. Jos yksi kerros ei riitä, maalaa toinen kerros maalipurkin ohjeiden mukaan. Anna kuivua tarpeeksi.

Pikku Kakkosen kesä Pinterestissä

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.