Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Lontoon ylihintaiset asunnot

Lontoon asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet ylikuumenneet.
Pienikin asunto Lontoossa maksaa omaisuuksia. Lontoon asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet ylikuumenneet. yle tv1

TV1 torstaina 19.5.2016 klo 22.00 - 22.45, uusinta keskiviikkona 25.5. klo 23.30
Yle Areenassa 7 päivää

Britannian ja erityisesti Lontoon asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet ylikuumenneet. Hinnat ovat karanneet pilviin niin, että vain harva palkansaaja voi asua miljoonakaupungissa.

Hintojennoususta on ollut vakavia seurauksia niin asuntoa ostaville kuin myyvillekin. Ensimmäistä asuntoaan ostavan vaihtoehdot vähenevät jatkuvasti. Kun hinnat jatkavat nousuaan, ja asuntoja ostavat aasialaissijoittajat.

Brittidokumentissa kysytään, mitä tapahtuu, jos asunnot karkaavat tavallisten ihmisten ulottumattomiin. Ketkä asuntokuplassa voittavat ja ketkä häviävät?

The British Property Boom. Tuotanto: Voltage TV/BBC, Britannia, 2015.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.