Hyppää pääsisältöön

Sami Hintsanen - Rakastatko mua vielä kun on ilta

Rakastatko vielä kun on ilta on Tabula Rasan kappale.

Vuonna 1972 perustettu Tabula Rasa oli 70-luvun merkittävimpiä progressiivisen rockin yhtyeitä Suomessa. Esimerkiksi brittiläinen Jethro Tull oli sen esikuva. Tabula Rasan perustajajäsenet olivat kitaristi Heikki Silvennoinen, basisti Tapio Suominen ja rumpali Asko Pakkanen. Yhtyeen myöhempiä jäseniä olivat huilisti Jarmo Sormunen, laulaja Jukka Leppilampi, laulaja Jukka Salmela, pianisti Jarno Sinisalo sekä rumpali Jukka Aronen. Rakastatko vielä kun on ilta on yhtyeen viimeisen singlen A-puoli. Tämän kappaleen sävelsi Silvennoinen, joka vastasi lähes kaikista yhtyeen sävellyksistä. Yhtyeen vakiosanoittajana toimi yhtyeeseen kuulumaton Mikko Alatalo, mutta Rakastatko vielä kun on ilta -tekstin kirjoitti kuitenkin Juice Leskinen. Tabula Rasa lopetti toimintansa singlen julkaisuvuonna 1977, ja Aronen ja Silvennoinen liittyivät Mikko Alatalon Coitus Int -yhtyeeseen. Tabula Rasa ehti urallaan julkaista singlejen lisäksi kaksi albumia.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.