Hyppää pääsisältöön

Sami Hintsanen - Rakastatko mua vielä kun on ilta

Rakastatko vielä kun on ilta on Tabula Rasan kappale.

Vuonna 1972 perustettu Tabula Rasa oli 70-luvun merkittävimpiä progressiivisen rockin yhtyeitä Suomessa. Esimerkiksi brittiläinen Jethro Tull oli sen esikuva. Tabula Rasan perustajajäsenet olivat kitaristi Heikki Silvennoinen, basisti Tapio Suominen ja rumpali Asko Pakkanen. Yhtyeen myöhempiä jäseniä olivat huilisti Jarmo Sormunen, laulaja Jukka Leppilampi, laulaja Jukka Salmela, pianisti Jarno Sinisalo sekä rumpali Jukka Aronen. Rakastatko vielä kun on ilta on yhtyeen viimeisen singlen A-puoli. Tämän kappaleen sävelsi Silvennoinen, joka vastasi lähes kaikista yhtyeen sävellyksistä. Yhtyeen vakiosanoittajana toimi yhtyeeseen kuulumaton Mikko Alatalo, mutta Rakastatko vielä kun on ilta -tekstin kirjoitti kuitenkin Juice Leskinen. Tabula Rasa lopetti toimintansa singlen julkaisuvuonna 1977, ja Aronen ja Silvennoinen liittyivät Mikko Alatalon Coitus Int -yhtyeeseen. Tabula Rasa ehti urallaan julkaista singlejen lisäksi kaksi albumia.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.