Hyppää pääsisältöön

George Gentlyn tutkimukset – uusia jaksoja

Suosikkisarja George Gentlyn tutkimukset palaa uusin jaksoin.
Komisario George Gentlyn (Martin Shaw, vas.) apuna työskentelee ylikonstaapeli John Bacchus (Lee Ingleby). Suosikkisarja George Gentlyn tutkimukset palaa uusin jaksoin. Kuva: © Mark Bourdillon George Gentlyn tutkimukset,Yle TV1

TV1 perjantaisin 20.1. - 10.2.2017 klo 22.00 - 23.30
Yle Areenassa 30 päivää

Lahjomaton rikostutkija, komisario George Gently jatkaa työtään uusintana nähtävissä seitsemännen kauden jaksoissa. Ykkönen on esittänyt myös sarjan kuusi aikaisempaa tuotantokautta. Sarjaan on myöhemmin tulossa kaksi uutta tarinaa sisältävä kahdeksas tuotantokausi.

1960-luvulle sijoittuvassa suosikkisarjassa on rikollisten ja poliisin välinen raja hämärtynyt. George Gentlyn tutkimukset (12) etenee neljässä jaksossa kohti vuosikymmenen loppua.

Vähäeleistä komisariota näyttelee Martin Shaw. Nuoren ja levottoman ylikonstaapelin John Bacchuksen roolissa jatkaa Lee Ingleby.

Miksi poliisi ei tutki?

Komisario Gently joutuu jälleen kyseenalaistamaan poliisilaitoksen moraalin. Hänelle paljastuu, että poliisi on jättänyt tutkimatta tapauksen, johon liittyy seksuaalista väkivaltaa.

Teollisuuspohatat eivät saa vanhan ajan tutkijalta synninpäästöä yhtään sen helpommin. Miksi menestyvän liikemiehen amerikkalaishenkiset syntymäpäiväjuhlat päättyvät traagisesti?

Pyyhe kehään vai eteenpäin?

Gently ei ole nyrkkeilykehässä enää yhtä ketterä kuin ennen. Onko jo tullut aika heittää pyyhe kehään vai vieläkö komisario jatkaa oikeuden puolustamista?

Bacchuskin huomaa viitteitä siitä, että Gently ei ole aivan kunnossa. Malttaako nuorimies pysyä mentorinsa rinnalla?

Inspector George Gently. Käsikirjoitus: Alan Hunterin dekkarien pohjalta Peter Flannery, Timothy Prager, Jim Keeble ja Dudi Appleton. Ohjaus: Roger Goldby ja Tim Whitby. Tuotanto: Company Pictures, BBC, Britannia 2015. Jaksot on esitetty edellisen kerran vuonna 2016.

Suosikkisarja George Gentlyn tutkimukset palaa uusin jaksoin.
Vähäeleinen komisario George Gently (Martin Shaw) on tinkimätön tutkimuksissaan. Suosikkisarja George Gentlyn tutkimukset palaa uusin jaksoin. Kuva: © Mark Bourdillon yle tv1
Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.