Hyppää pääsisältöön

Red Hot Chili Peppersille lisäkeikka Hartwall Arenalle

Toinen konsertti järjestetään ensimmäistä Areenakeikkaa seuraavana päivänä.

Red Hot Chili Peppers // Kuva: www.facebook.com/ChiliPeppers

Yhdysvaltalaisjätti Red Hot Chili Peppersin tänään 16. toukokuuta myyntiin tulleen Hartwall Arenan keikan liput ovat menneet kaupaksi niin hyvin, että yhtye järjestää lisäkeikan Arenalla. Lisäkeikka pidetään ensimmäistä Areenakeikkaa seuraavana päivänä, 14. syyskuuta.

Myös lisäkeikalle lipun ostava saa omakseen yhtyeen The Getaway -albumin antamalla sähköpostiosoitteensa lippuoston yhteydessä. Levyn voi valita joko CD-versiona tai digitaalisena versiona, albumi toimitetaan levynjulkaisun jälkeen.

Red Hot Chili Peppers julkaisi toukokuun alussa Dark Necessities -nimisen singlen tulevalta albumiltaan. Kesäkuun 17. päivä julkaistavan The Getaway -albumin on tuottanut Danger Mouse ja miksannut Nigel Godrich. Levy on yhtyeen 11. studioalbumi.

Red Hot Chili Peppers nimettiin arvostettuun Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2012. Yhtye on esiintynyt Suomessa viimeksi vuonna 2012.

Lue myös:

Red Hot Chili Peppers Suomeen

Kaksoisolentojen rumpalikilpailu jatkuu – nyt haastetaan Metallican Ulrich