Hyppää pääsisältöön

Jakso 10: Re: Re: Vs: Sähköpostiko kuollut?

Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo
Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Kuuntele Areenassa
Tilaa podcast
Lataa jakso

Sähköposti on moneen kertaan julistettu kuolleeksi teknologiaksi, mutta kovin eloisalta se vielä tänä aamuna näytti. Vikasietotila analysoi tyypillisen rönsyilevään tyyliinsä meilin vahvuuksia ja heikkouksia, joista suurimmat liittyvät sihen, etteivät ihmiset osaa lukea. Moinen rajoitus ei koske tämän jakson vieraan Mari-Sanna Paukkerin yhtiön kehittämää ohjelmistoa, joka osaa muun muassa tulkita meilien ja keskustelupalstojen sisältöä kielellä kuin kielellä. Jakson lopuksi rakennetaan henkilökohtainen Dropboxin korvike ja intoillaan & vihastellaan sähköpostista.

Palaute: kommentoi tuonne alas, lähetä sähköpostia osoitteeseen vikasietotila@yle.fi tai twiittaa tunnisteella #vikasietotila.

Vinkit

Linkit

Vikasietotila

Media- ja digitaidot