Hyppää pääsisältöön

Gloria

Paulina García on Gloria samannimisessä elokuvassa
Paulina García on Gloria Paulina García on Gloria samannimisessä elokuvassa teeman elokuvat

Vastustamattoman hurmaava ja räväkkä draama viisikymppisen eronneen naisen uudesta sinkkuelämästä. Koskaan ei ole liian myöhäistä elää täysillä!
Teema keskiviikkona 26.7. klo 22.00, Areenassa 7 päivää

58-vuotias Gloria on eronnut ja opettelee uudelleen elämään vapaana sinkkuna. Alku on vaikeaa, mutta pian Gloria pääsee elämän makuun. On paljon koettavaa: seikkailuita, yöelämää, uusia suhteita. Uutta nuoruutta haittaavat kuitenkin samankaltaiset huolet kuin nuorilla: kun Gloria on tavannut miehen, johon olisi valmis sitoutumaan, Rodolfon on vaikea päästää irti muista naisista. Eikä Gloria ole koko ajan aivan varma omistakaan tunteistaan.

Sebastián Lalion ohjaamaa elokuvaa kantaa Paulina Garcían jokseenkin täydellinen roolisuoritus. García voitti Berliinin elokuvafestivaalin parhaan näyttelijättären palkinnon ja ohjaaja Lalio tuomariston palkinnon.

  • Gloria, Chile/Espanja 2013. O: Sebastián Lalio. N: Paulina García, Sergio Hernández

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa