Hyppää pääsisältöön

Kirjoitin tämän Sinulle – Jarkko Martikainen ja Laura Moisio livenä Yle Areenassa tänä iltana

Lauluntekijät laulavat ja puhuvat työstään Kansallisteatterin lavaklubilla. Tapahtumaa voi seurata klo 19.30 alkaen niin keikkapaikalta kuin kotisohvalta Yle Areenan tai Kirjastokaistan välityksellä!

Tiistai-iltana 17.5. Jarkko Martikainen ja Laura Moisio saapuvat keikalle Kansallisteatterin Lavaklubille. Kirjoitin tämän Sinulle -klubilla kuullaan Martikaisen ja Moision biisejä akustisesti ja keskustellaan lyriikoista, kirjoittamisesta ja kirjoista eikä kirjastojakaan unohdeta. Maksuttomalla ja kaikille avoimella klubilla muusikoiden kanssa keskustelee toimittaja Marko Gustafsson Yleltä. Illan tunnelmiin voi palata koosteen kautta myös jälkikäteen Yle Areenassa ja Kirjastokaistalla.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri