Hyppää pääsisältöön

Popcorn-herkku

Pikku Kakkonen: Popcorn-herkku
Pikku Kakkonen: Popcorn-herkku Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tahmainen popcorn-herkku toimii myös ohjelmanumerona. Sen syöminen saattaa olla sottaista puuhaa! Maku on huikea!

Tarvikkeet

 • kattilallinen popcornia
 • suolaa
 • 1,5 dl ruokosokeria
 • 1 dl voita
 • 3 dl pieniä vaahtokarkkeja tai saman verran isoja leikattuna pienemmiksi
 • koristeeksi pieniä karkkeja tai/ja nonparelleja

Poksauta popcornit pussin ohjeen mukaan. Voit käyttää mikropopcornia, mutta siitä saattaa tulla liian suolaista. Itsetehtyyn popcorniin kannattaa ripauttaa vain hitunen suolaa. Yhdistä sokeri, voi ja vaahtokarkit mikron kestävään kulhoon. Sulata varovaisesti - sekoita 20-30 sekunnin välein tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tahna popcornin kanssa yhteen. Voit laittaa popcornit tarjoilukulhoon, jolloin jokainen saa itse ottaa tahmaista herkkua tai levittää popcornin leivinpaperille ja antaa hetken kuivua. Koristele karkein ja nonparellein.

Pikku Kakkonen Pinterestissä

Kommentit
 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Älä Reima räjähdä!

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa.

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa: katso, pelaa ja kokeile kotona! Kymmenosainen animaatiosarja kertoo supersankaripoika Reima Räiskeestä, jonka kiukkumittari nousee hetkessä nollasta sataan ja televisiosarjan lisäksi Reima Räiske löytyy Pikku Kakkosen sovelluksesta minipelinä.