Hyppää pääsisältöön

Popcorn-herkku

Pikku Kakkonen: Popcorn-herkku
Pikku Kakkonen: Popcorn-herkku Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tahmainen popcorn-herkku toimii myös ohjelmanumerona. Sen syöminen saattaa olla sottaista puuhaa! Maku on huikea!

Tarvikkeet

  • kattilallinen popcornia
  • suolaa
  • 1,5 dl ruokosokeria
  • 1 dl voita
  • 3 dl pieniä vaahtokarkkeja tai saman verran isoja leikattuna pienemmiksi
  • koristeeksi pieniä karkkeja tai/ja nonparelleja

Poksauta popcornit pussin ohjeen mukaan. Voit käyttää mikropopcornia, mutta siitä saattaa tulla liian suolaista. Itsetehtyyn popcorniin kannattaa ripauttaa vain hitunen suolaa. Yhdistä sokeri, voi ja vaahtokarkit mikron kestävään kulhoon. Sulata varovaisesti - sekoita 20-30 sekunnin välein tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tahna popcornin kanssa yhteen. Voit laittaa popcornit tarjoilukulhoon, jolloin jokainen saa itse ottaa tahmaista herkkua tai levittää popcornin leivinpaperille ja antaa hetken kuivua. Koristele karkein ja nonparellein.

Pikku Kakkonen Pinterestissä

Kommentit