Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - romanssin startti Ruotsin-laivalla

Marika ja Roope
Marika ja Roope Satuhäät

Nopperlan tila Lokalahdella luo tunnelmalliset puitteet, kun Marika Rautarinta ja Roope Reini vihitään luonnon helmassa elokuussa. Seremonian jälkeen vietetään sydämelliset juhlat tallin vintin hirsien suojassa.

27-vuotias Marika ja vuotta nuorempi Roope asuvat Uudessakaupungissa. Asunto on väliaikainen, sillä pari on ostanut muutaman kilometrin päästä omakotitalon. Roope on työssä lasitehtaassa ja rakentelee vapaa-aikanaan autoja kimppatallilla. Painonpudotusprojektiin ryhtynyt Marika on lähihoitaja, mutta opiskelee työn ohessa sairaanhoitajaksi.

Marika ja Roope
Marika ja Roope Satuhäät

Marika ja Roope ovat tienneet toisensa jo vuosia. Pääsiäisenä 2012 lähtivät molemmat toisistaan tietämättä kavereineen Ruotsin-laivalle. Siellä he ajautuivat samoihin porukoihin ja Roope yritti hiukan hieroa tuttavuuttakin. Tupakoituaan luvatta käytävällä hän kuitenkin joutui Marikan hytin sijasta toviksi laivan putkaan.

Marika ja Roope
Marika ja Roope Satuhäät

Maihin palattuaan Roope jäljitti Marikaa ja sai lopulta yhteyden tähän. Alkukangertelujen jälkeen alkoi yhdessäolo, suhde syveni ja pari muutti yhteen. Eräänä päivänä Roope laittoi kolikon kaupan purkka-automaattiin ja sai sieltä aitoa muistuttavan sormuksen.
- Mä ajattelin, että mä kosinkin tämän kanssa, se onkin hauska juttu. Sit mä vedin korkeeseen polviasentoon keittiön lattialle, muistelee Roope tapausta. Automaatin sormus vaihtui pian oikeaan ja pari teki päätöksen sitoutua toisiinsa loppelämäksi.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.