Hyppää pääsisältöön

Billy Talent vai Red Hot Chili Peppers soittarille?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Billy Talentin Afraid of Heights vai Red Hot Chili Peppersin Dark Necessities?

Onko sun valinta Billy Talent vai Red Hot Chili Peppers? // Kuva: Warner Music ja www.redhotchilipeppers.com/Kuvan muokkaus YleX

Äänestä sitä biisiä, jonka tahdot nostaa YleX:n soittarille. Maiju Pellikka julkistaa enemmän ääniä saaneen ja näin soittarille nousevan kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa. Tällä viikolla vastakkain ovat kaksi ensi syksynä Suomessakin keikkailevaa yhtyettä.

Billy Talent: Afraid of Heights

Kanadalaisbändi Billy Talent on odotuttanut fanejaan pitkään, sillä he julkaisivat uutta musiikkia viimeksi vuonna 2012. Afraid of Heights on heinäkuussa ilmestyvän uuden albumin nimikkokappale. Yhtyeen kokoonpano on kokenut uuden tuotannon myötä muutoksia, sillä rumpali Aaron Solowoniuk ilmoitti alkuvuodesta jäävänsä ainakin hetkeksi bänditoiminnasta syrjään MS-taudin takia. Billy Talent esiintyy marraskuussa Helsingissä ja Turussa.

Red Hot Chili Peppers: Dark Necessities

Yhdysvaltalaiselta Red Hot Chili Peppersiltä on myös saatu odottaa uutta musiikkia usean vuoden ajan. Toukokuun alussa julkaistu Dark Necessities enteilee kesäkuun 17. päivä julkaistavaa The Getaway -albumia, jota myös Red Hot Chili Peppers on työstänyt muuttuneella kokoonpanolla. Yhtye nimittäin vaihtoi albuminsa tuottajaa ensimmäistä kertaa yli 27:ään vuoteen, ja uuden julkaisun tuotannosta vastaa Gnarls Barkleystäkin tuttu Danger Mouse. Red Hot Chili Peppers saapuu esiintymään Suomeen syyskuussa.

Billy Talent vs. Red Hot Chili Peppers

Kommentoi myös valintaasi!