Hyppää pääsisältöön

Rakastan sinua loppuun asti – Robert ja Sissela eivät luovuta sairauden edessä

Robertilla on parantumaton tauti, Yhdessä Sissela-vaimon kanssa elämästä otetaan kaikki irti.
Robert ja Sissela saavat voimaa toisistaan. Robertilla on parantumaton tauti, Yhdessä Sissela-vaimon kanssa elämästä otetaan kaikki irti. yle tv1

TV1 sunnuntaina 27.10.2019 klo 10.00 - 11.00, uusinta maanantaina 28.10. klo 11.25, Areenassa 30 päivää

Robert ja Sissela tapasivat Jokkmokkin syysmarkkinoilla Pohjois-Ruotsissa vuonna 2005. He rakastuivat tulisesti ja menivät nopeasti naimisiin. Oman kodin he perustivat pohjoiseen Skelleftejoen varteen.

Eräänä päivänä Robert sai parantumattoman neurologisen sairauden, ALS-taudin diagnoosin.

Ruotsalaisdokumentti Rakastan sinua loppuun asti kertoo, miten Robert ja Sissela onnistuvat vaikeasta tilanteesta huolimatta suhtautumaan elämään myönteisellä tavalla.

Jokapäiväiseen arkeensa pariskunta saa voimaa luonnosta, musiikista, toisistaan sekä omasta perheestään. ”Meillä on kaikkea. Rakkautemme, keskinäinen kunnioitus ja toisen huomioon ottaminen”, sanoo Sissela.

Det handlar om livet. Ohjaus: Malin Viktorsson. Tuotanto: Sveriges Television AB, Ruotsi, 2015. Dokumentti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2017.

  • Jouluisen gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.