Hyppää pääsisältöön

Hysteerisesti naurava nainen nousi viraalihitiksi – ja nosti Chewbacca-naamareiden myyntiä lähes 1 000 prosentilla

Netissä villinnyt videota on katsottu jo yli 90 miljoonaa kertaa.

Yhdysvaltalainen Candace Payne nousi nettihitiksi. // Kuva: Kuvankaappaus/Instagram

Texasilainen Candace Payne latasi torstaina Facebook-tililleen videon. Payne oli innoissaan ostamastaan Star Wars -fanituotteesta, puhuvasta Chewbacca-naamarista. Videolla 37-vuotias perheenäiti fiilistelee ostostaan niin paljon, ettei hysteerisen onnellisesta naurusta ole tulla loppua.

Nyt, kaksi päivää myöhemmin, Paynen videolla on yli 90 miljoonaa katselukertaa. Naisen video on huomioitu lukuisissa medioissa, muun muassa supersuositulla Buzzfeed-sivustolla. Internet tuntuu rakastuneen vilpittömän iloiseen Payneen, jonka aito onni on hurmannut lähes kaikki katselijat.

Pian videon julkaisemisen jälkeen kävi ilmi, että Paynen innostus on saanut ainakin osan videon miljoonista katselijoista naamarikaupoille. Chewbacca-naamarit myytiin loppuun Kohl's-tavarataloketjun nettikaupasta. Verkkokauppa Amazonissa naamarien myynti on lähtenyt nousuun lähes 1 000 prosentin edestä.

Chewbacca-naamarien myynti nousi Amazonissa huomattavasti. // Kuva: Kuvankaappaus/Amazon.com

Uskomaton suosio on yllättänyt Paynen täysin.

- Tämä päivä on ollut kuin pyörremyrsky. Olen kiitollinen kaikista ihanista sanoista ja kommenteista, joita olen saanut. En olisi koskaan uskonut, että minun yksinkertainen iloni saisi enemmän katsojia kuin Mark Zuckerbergillä on seuraajia, Payne kirjoittaa Facebook-sivullaan.

Voit katsoa viraalihitiksi nousseen videon tästä.

Lue myös:

Jenni ”Jenspa” Poikeluksen kiekkoselostuksesta tuli nettihitti – katso yli 500 000 katsojaa kerännyt video

Kun meemi karkaa käsistä: Damn Daniel -nettihitin tekijän kotiin poliisi-isku ja hakkerit piinasivat rasistisilla viesteillä

Myrskyn silmässä olleesta irlantilaistoimittajasta tuli nettihitti – missä ovat Suomen litimärkä reportteri -meemit?