Hyppää pääsisältöön

ENCE vaihtaa kokoonpanoa

Tom "stonde" Glad ja ENCE eSports pelaavat mestaruudesta Assembly Winter 2016:n CS:GO-finaalissa
Tom "stonde" Glad joutuu lähtemään ENCE eSportsista Tom "stonde" Glad ja ENCE eSports pelaavat mestaruudesta Assembly Winter 2016:n CS:GO-finaalissa Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen e-urheilu

Suomalainen ENCE eSports on tehnyt ensimmäisen muutoksen kokoonpanoonsa. Organisaatio on irtisanonut Tom “Stonde” Gladin sopimuksen päättymään tämän kuun lopussa ja ottaa hänen tilalleen Niko “naSu” Kovasen.

Kovanen oli jo viime viikolla joukkueen matkassa DreamHack Toursilla, kun Glad ei saanut lääkäriltä lupaa lentää sairautensa takia. Tänään organisaatio ilmoitti Kovasen astuvan Gladin tilalle try out -sopimuksella.

ENCE:n mukaan he ovat tehneet koko kuluvan vuoden ajan työtä parantaakseen tuloksia. Suurimmaksi syyksi heikkoon menestykseen on heidän mukaansa osoittautunut johtajuuden puute joukkueessa. Viime viikolla pelattu DH Tours osoitti, että Kovanen istuu hyvin joukkueeseen ja tuo kokoonpanoon nimenomaan kaivattua johtajuutta.

Olen kaivannut kilpailuja ja niiden tuomaa jännitystä. Olen valmis toimimaan ENCE:n pelinsisäisenä johtajana. ENCE ei minun mielestäni häviä kenellekään taidoissa, mutta heiltä puuttuivat hyvät toteutukset taktiikoihin. Olen itse viimeisiä suomalaisia, jotka ovat toimineet hyvän johtajan alaisuudessa ja olen sitä kautta valmis tuomaan omaa osaamistani pelikentille, mainitsee Kovanen.

Kovanen on yksi Suomen menestyneimpiä Counter-Strike -pelaajia ja on peliurallaan edustanut useita eri joukkueita. Hän ei ole missään nimessä tuntematon pelaaja uudelle joukkueelleenkaan, koska suurin osa pelaajista on pelannut aiemminkin hänen kanssaan samassa joukkueessa.

Muutoksen myötä joukkueen kapteeni Aleksi “allu” Jalli tarttuu jälleen AWP-kivääriin. Jallin mukaan Kovasen mukaantulo tuo lisää tasapainoa joukkueeseen ja antaa koko joukolle mahdollisuuden ottaa askeleen eteenpäin.

Kommentit