Hyppää pääsisältöön

Jakso 11: Tietokone pilvessä

Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo
Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Kuuntele Areenassa
Tilaa podcast
Lataa jakso

Pilvipalveluiden avulla voimme käyttää tietoa ja työskennellä erilaisilla laitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttäjille pilvipalvelut ovat joustavia ja helppoja, mutta minkälaisia uhkia pilveen liittyy? Vikasietotila purkaa myyttejä pilvipalveluista ja miettii, mikä on totta ja mikä tarua. Samalla selviää myös, miksi Olli vihaa Google Docsia. Jakson haastattelussa data scientist Lilli Nevanlinna kertoo, miten datatieteilijä käyttää pilveen kerättyä dataa.

Palaute: kommentoi tuonne alas, lähetä sähköpostia osoitteeseen vikasietotila@yle.fi tai twiittaa tunnisteella #vikasietotila.

Vinkit

Linkit

Vikasietotila

Kommentit

Media- ja digitaidot