Hyppää pääsisältöön

Vieraile seksikioskilla: opi suuseksin salat ja rullaa kortsua

Kiskan menussa ovat muun muassa kumikoulu, tautien taklausvinkit, turvaseksin ABC, naimamaisteritutkinto ja suuseksin salat.

Seksikioski on paikka, jossa voi kysyä seksistä ihan mitä vaan. // Kuva: YleX

Seksi kiinnostaa, mutta siitä puhuminen vähän hävettää. Ainakin se on vähän kiusallista.

Mutta jos jokin seksiin liittyvä asia askarruttaa tai painaa mieltä, siitä on fiksua puhua. Vielä fiksumpaa siitä on puhua asiantuntijan kanssa, jonka vastaus ei perustu keskustelupalstojen trollien heittoihin.

Siksipä YleXPopissa 4. kesäkuuta on matalan kynnyksen seksikioski, joka tarjoaa Kesäkumien lisäksi vastauksia kysymyksiisi, jotka ikävimmissä tapauksessa polttelevat ja kutittelevat pahaenteisesti.

- Seksikiskalle ovat tervetulleita kaikki festarikävijät, joita kiinnostaa seksi ja siihen liittyvät lieveilmiöt, seksikioskivastaava ja Väestöliiton kehityspäällikkö Tuulia Råmark kertoo.

Seksikioskilla kysymyksiin ovat vastaamassa Väestöliiton ja Syöpäjärjestöjen asiantuntijat.

- Kiskalla on tarjolla asiantuntijatietoa mistä tahansa asiasta, joka liittyy seksuaalisuuteen, seksuaaliterveyteen ja -oikeuksiin, Råmark sanoo.

Juuri festarit ovat sellaisia tapahtumia, joissa Kesäkumeille voi tulla käyttöä. On kuitenkin varsin ikävää, jos kondomia ei esimerkiksi osaa rullata peniksen päälle oikeaoppisesti. Seksikioskissa kondomin rullausta voi harjoitella dildon avulla.

Mikä olisikaan parempaa kuin hyvä musiikki ja tarpeellinen uusi tieto seksiin liittyvistä asioista? No se, että kun kuvaa itsensä seksikiskalla ja laittaa kuvan Instagramiin hashtageilla #kesäkumi ja #seksikiska, niin voi voittaa itsellesi ja yhdelle ystävällesi festariliput haluamalleen YleX-yhteistyöfestarille eli Ruisrockiin, Blockfestiin tai Weekend Festivaliin. Pidä huoli, että seksikioski näkyy kuvassa!

Mikäli kysymyksen esittäminen tai keskustelu asiantuntijoiden kanssa paikanpäällä tuntuu hankalalta, voi kysymykseen etsiä vastausta tai esittää oman kysymyksen Väestöliiton nettipalvelussa.
 

Kesäkumi on kesän virallinen ehkäisyväline ja sitä voi käyttää vaikka Kesäkumibiisin tahdissa.

Kesäkumibiisin pääsee kuuntelemaan ekan kerran livenä YleXPopissa Lahden torilla 4. kesäkuuta.

Lue myös:

Nyt se on kuunneltavissa: Kaikkien aikojen kansainvälisin Kesäkumibiisi Stay Awake

YleXPop lähestyy: Antti Tuisku toimii tanssiopettajana, ei hätää

YleXPop-bailaus jatkuu Lahden torilta yökerhoon: K18-jatkobileissä esiintyy DJ Orion, Matti Airaksinen ja PH-arvot

Rakas Lahti, ei ole toista kaltaistasi: 12 syytä, joiden takia Lahti on Suomen Lahti