Hyppää pääsisältöön

Isac Elliot tekemässä poikkeuksellista läpimurtoa jenkeissä – suurin poppikanava soittaa sinkkua ja kiertue kattaa koko itärannikon

15-vuotias Isac Elliot on jo pidemmän aikaa tehnyt töitä sen eteen, että hän breikkaisi Yhdysvalloissa. Popparin tiimi on edennyt harkituin askelin kohti päämäärää, joka saattaa todella toteutua.

Isac Elliot

Maanantaina 23. toukokuuta Isac Elliot esiintyi ensimmäisenä suomalaisartistina Today-tv-ohjelmassa miljoonayleisölle. Elliot on nyt tosissaan tekemässä läpimurtoa myös Yhdysvalloissa.

- Fanit olivat ihan hysteerisiä, toivottavasti kukaan ei pyörtynyt. En ollut ennen tätä tavannut kovin paljon mun jenkkifaneja. Oli siistiä huomata, että niitä ihan oikeasti on, poppari kommentoi YleX:lle.

Teinipopparia verrataan jatkuvasti maailmantähti Justin Bieberiin, mutta sen Ikke ottaa tyynesti vastaan.

-Tajuan kysymyksen. Bieber on taitava ja tykkään hänestä tosi paljon. Yritän kuitenkin olla eka Isac Elliot, enkä toka Bieber.

Elliot on reissannut Yhdysvalloissa tiuhaan. Hänen selkeä tavoite on läpimurto mahdollisuuksien maassa.

Faktat puhuvat puolestaan

Heinäkuussa 2015 Elliotin Baby I -kappale kipusi Billboardin nousevien kappaleiden listaykköseksi.

Lokakuussa 2015 biisi soi ensimmäistä kertaa yhdysvaltalaisella Radio Disney -kanavalla, joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista radiokanavista.

Syyskuussa 2015 teinipoppari julkaisi _Lipstick-_musavideon, jolla nähtiin myös jenkkiräppäri Tyga. Videota on katsottu yli kaksi miljoonaa kertaa.

Joulukuussa 2015 Yhdysvaltojen suurin satelliittiradio SiriusXM lisäsi Isac Elliotin _No One Else -_kappaleen soittolistalleen. Satelliittiradiolla on 29 miljoonaa tilaajaa, joten kyseessä oli todella iso juttu teinipopparille.

Isac Elliot julkaisi maaliskuussa 2016 Yhdysvaltojen markkinoille suunnatun musiikkivideon viime marraskuussa ilmestyneestä No One Else -hitistään. Elliotin uutuusvideo kuvattiin New Yorkissa. Popparin ohella videolla näyttelee vuoden 2012 _X Factor USA -_ohjelmasta tuttu laulaja-näyttelijä Carly Rose Sonenclar.

Nyt Elliotia hehkuttaa amerikkalainen radio-DJ Elvis Duran, joka on soittanut Isacin What About Me -kappaletta radiossa. Duran hehkutti Elliotia myös Today-ohjelmassa.

Seuraavaksi suomalaispoppari lähtee jenkeissä ostoskeskuskiertueelle, joka kattaa koko itärannikon. Jokaista esiintymistä edeltää vierailu paikallisessa aamu-tv:ssä.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Isac Elliot on valittu _Audience Music: Spotlight -_sarjaan, joka on uusi amerikkalainen ohjelma, jossa nosteessa olevat artistit pääsevät esiintymään ja heitä myös haastatellaan. Elliotin esitys on jo kuvattu ja juttu julkaistaan ensi kuussa.

- Olen ensimmäinen artisti, joka on mukana siinä jutussa. Se tavoittaa 400 miljoonaa katsojaa ja se näytetään 36 kertaa tv:ssä. Esitän muutaman uuden biisin ja mua haastatellaan.

Näyttää siltä, että Elliotin unelma läpimurrosta voi olla muutaman keikan päässä.

Kuuntele Isac Elliotin haastattelu tänään Uuden musiikin iltavuorossa klo 18 jälkeen.

Lue myös:

Näin suomalaispoppari Isac Elliot hurmasi miljoonayleisön amerikkalaisessa tv-ohjelmassa

Isac Elliot: Mulla on Jenkeissä siistejä juttuja meneillään

Mikä on Suomen kovin faniryhmä? Äänestä!