Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändi Blind Channel Simple Planin kiertuelämppäriksi

Blind Channel vie oululaista osaamista maailmalle.

Blind Channel // Kuva: Katariina Salmi/YleX

Juuri debyyttialbuminsa viimeistellyt YleX:n Stage haltuun -kilpailun voittaja Blind Channel on valittu lämmittelemään lauteet kanadalaisyhtye Simple Planille. Kiertuepätkä sisältää yhteensä neljä keikkaa Helsingissä, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa tuhansia ihmisiä vetävissä klubeissa.

- On törkeän siistiä saada tällaisia mahdollisuuksia. Kuulimme bändin valinneen juuri meidät useiden yhtyeiden joukosta, joten koko homma tuntuu epätodelliselta. Emme malta odottaa, että pääsemme vetämään uusia biisejä entistä isommille yleisöille rajojen ulkopuolellakin, Blind Channel kommentoi.

Keikat:

28/05 Helsinki, Circus

30/05 Tallinna, Factory

31/05 Riika, Palladium

01/06 Vilna, Forum Palace

Lue myös:

Stage haltuun -voitosta tasan vuosi: Blind Channel sai rock-vallankumoukseen pyrkivän debyyttinsä valmiiksi

Blind Channel: Pari vuotta sitten meinasi iskeä vauhtisokeus

Blind Channel vahvistaa Suomen rock-skeneä: "Seuraavat kolme vuotta tulevat olemaan rajua rock-musiikin nousua"