Hyppää pääsisältöön

YleXPop lähestyy: Näistä syistä Evelina pitää nähdä livenä juuri nyt

Vuoden kovin ilmaistapahtuma YleXPop järjestetään Lahdessa 4. kesäkuuta. Silloin lavalle nousee myös Evelina. Tässä viisi syytä, miksi keikalle kannattaa ehdottomasti tulla!

Evelina esiintyy YleXPopissa Lahden torilla 4.6.

1. Hittinikkari

Evelinan tunnetuimpia kappaleita ovat Honey ja Sireenit. Ennen YleXPopia kannattaa kuitenkin tutustua myös aiempaan tuotantoon, kuten biiseihin Vuoristorataa ja Rakkaudesta lajiin.

2. Suosittu vierailija

Poppari on tehnyt musaa myös JVG:n, Robinin ja Brädin kanssa. Lahtelaisräppäri Brädi saattaisikin yllättää ja tulla vetämään Even kanssa Kombo-biisin.

- Uskomaton tsägä on käynyt, että jengi on halunnut mut fiittaamaan biiseihin. Onhan Takajeejee-kappale ihan mieletön mörssäri. VilleGallea harmitti, kun se ei keksinyt MacGyver-läppää itse, Evelina kommentoi YleX:lle.

3. Tyyli

Evelinalla on persoonallinen tyyli, jota on mielenkiintoista seurata. Laulaja panostaa meikkiin, hiuksiin ja vaatteisiin luoden näyttäviä kokonaisuuksia. Mitäköhän poppari pukee YleXPopiin?

Avaa Instagram postaus

Avaa Instagram postaus

4. Matkalla eturiviin

Evelina on matkalla kotimaisen popmusiikin kärkikastiin. Sen todistavat muun muassa Honey-sinkusta saatu platinalevy, radiosoitto, tulevan kesän festarikiinnitykset ja esimerkiksi lämppäys JVG:n areenakeikalla.

Jos et ole vielä nähnyt Evelinaa livenä, nyt on korkea aika!

JVG:n areenakeikan lämppärit selvillä – nämä tähdet nousevat lavalle 

5. Suorat sanat

Evelina on itsevarma nainen, jolla on mielipiteitä. Hän muun muassa kannustaa somessa faneja hyväksymään itsensä sellaisena kuin he ovat.

Ota siis Evestä mallia ja tule YleXPopiin juuri sellaisena kuin olet!

Poptulokas Evelinalta tärkeä viesti faneille: Tämä on mun kroppa ja päätän mitä sillä teen 

YleXPop artistit

Tervetuloa YleXPopiin. Ilmoittaudu mukaan Facebookissa ja lue lisää tapahtumasta!