Hyppää pääsisältöön

Mökki – valoisa draamasarja suvun salaisuuksista

Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon.
Hanna (Eila Roine, vas.) ja Kerttu (Riitta Elstelä). Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon. kotikatsomo: mökki

TV1 sunnuntaisin 13. - 27.5.2018 klo 17.08 - 18.00
Yle Areenassa 7 päivää

Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon. Ihmiset neljässä sukupolvessa painivat omien arkipäiväisten ja hyvin tunnistettavien ongelmiensa kanssa.

Mökki on myös ylistyslaulu rakkaudelle. Se valaa uskoa siihen, että kriiseistä voi selvitä. Sisu ja hellyys hoitavat tehokkaasti ihmissuhteita.

Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon.
Tuulikki (Leena Uotila) ja Reino (Risto Tuorila) kyseenalaistavat väljähtyneen parisuhteensa. Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon. yle tv1

Miksi me olemme yhdessä?

Reino (Risto Tuorila) ja Tuulikki (Leena Uotila) lähestyvät eläkeikää. He havahtuvat kyseenalaistamaan oman parisuhteensa perustaa, kun yhdessä vietetty aika tuntuu täyttyvän ilkeilystä ja väärinymmärryksistä.

Heidän poikansa Aleksi (Tuomas Rinta-Panttila) on päällisin puolin onnellinen mies. Parisuhdetta Ilonan (Minna Suuronen) kanssa varjostaa Aleksin peliriippuvuus, ongelma, jonka massiivinen mittakaava on pysynyt toistaiseksi piilossa kaikilta muilta paitsi Aleksilta itseltään.

Ilona tuntee itsensä äitinä riittämättömäksi, kun murrosikäinen Niko kokeilee rajojaan hiukan normaalia rajummin. Eikä tilannetta helpota kissanhännänveto aikuisten vastuista ja velvollisuuksista Nikon isän, Pekan ja tämän uuden vaimon kanssa.

Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon.
Hautausurakoitsija Aalto (Jari Pehkonen), Kerttu (Riitta Elstelä) ja Hanna (Eila Roine). Mökki on kolmiosainen, valoisa draama erään suvun salaisuuksista, jotka päästetään päivänvaloon. yle tv1

Puhutaan asiat selviksi

Reinon äiti Hanna (Eila Roine) on elänyt koko elämänsä Kertun (Riitta Elstelä) kanssa.

Sarjan ensimmäisessä osassa Hanna kutsuu poikansa ja pojanpoikansa kotitalolleen, mökille. Hanna tietää, että hän ei elä ikuisesti ja todellinen syy kutsuun onkin selvittää asioita ennen kuin se on liian myöhäistä.

Miesten mökkimatka ei suju suunnitelmien mukaan. Eksyminen elämän normaalireitiltä sysää käyntiin isoja asioita miesten ja puolisoidensa elämässä.

Sarjan muissa rooleissa nähdään Jari Pehkonen, Jarkko Niemi, Juha Veijonen ja Hanna Lekander.

Ohjaus: Johanna Vuoksenmaa, käsikirjoitus: Nina Honkanen ja Sirpa Reiman. Tuotanto: Dionysos films, 2010. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Kommentit