Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

Reelika ja Tuomas
Reelika ja Tuomas Satuhäät

27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.

Virolaissyntyinen Reelika ja syntyperäinen karstulalainen Tuomas hoitavat Keski-Suomen sydämessä Tuomaksen kotitilaa. Kodinhoidon lisäksi Reelika opiskelee oppisopimuksella turkistarhaajaksi ja Tuomas pyörittää maatilan ohella monipuolista yritystoimintaa. Parilla on kaksi lasta, 4-vuotias Charlotta ja 3-vuotias Eljas sekä melkoinen joukko erilaisia eläimiä huviksi ja hyödyksi.

Reelika ja Tuomas
Reelika ja Tuomas Satuhäät

Reelikan ja Tuomaksen tarina alkoi alkuvuodesta 2007, kun Reelika tuli lomittajaksi Tuomaksen kotitilalle. Karjasuojassa pari tutustui toisiinsa ja lomituskeikkoja alkoi tilalle siunaantua useamminkin.
Yhdessäolo ei kuitenkaan oikein ottanut sujuakseen, mutta vaikka Reelika ja Tuomas ajautuivat pari kertaa eroon, he pitivät yhteyttä mm. kahvitellen. Pari ei kuitenkaan ollut tapaillut pelkän kahvin ja juttelun merkeissä, sillä ennen pitkää he saivat uutisen, joka antoi tulevaisuudelle uuden suunnan. - Ei olla käyty pelkästään kahvilla, tunnustaa Reelika hersyvästi nauraen.

Reelika ja Tuomas
Reelika ja Tuomas Satuhäät

Charlotta syntyi kesällä 2011 ja pian tämän jälkeen Reelika muutti Tuomaksen maatilalle Karstulaan. Reilun vuoden päästä esikoisen syntymästä oli jo toisen lapsen vuoro, kun Eljas tuli maailmaan. Reelika ja Tuomas alkoivat suunnitella naimisiinmenoa keväällä 2015. He halusivat kunnioittaa perinteitä ja matkustivat Viroon pyytämään naimalupaa Reelikan isältä. Lupa heltisi ja alkoi häiden suunnittelu.

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.