Hyppää pääsisältöön

Vuoden 2016 Kesäkumivideo on täällä: katso upeasti tanssittu Stay Awake

Stay Awake -Kesäkumivideo saa ensinäyttönsä YleX:ssä. Juontajien lisäksi musavideolla nähdään muun muassa Isac Elliotin taustatanssija Lasse Lipponen.

YleX:n Kesäkumibiisi on tänä vuonna kansainvälisempi kuin koskaan, sillä sen ovat tehneet norjalais-ruotsalainen tuottaja-DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban. Lisäksi Stay Awake -kappaleella laulaa suomalainen Venior, joka tekee musiikkia ympäri Eurooppaa.

Nyt upea Stay Awake -kappaleen musiikkivideo on täällä. Koulumaailmaan sijoittuvalla videolla nähdään myös YleX:stä tuttuja juontajia, kuten Samuel Nyman, Tommi Manninen, Ida Karimaa ja Jenni ”Jenspa” Poikelus. Bongaa videolta tähtijuontajien hauskat roolit.

YleX Aamun Samuel Nyman uskoo, että casting-tiimi oli niin vaikuttunut hänen suorituksestaan _Onnenonkija-_elokuvassa, että hän pääsi mukaan musavideoon.

- Mun rooli oli siinä mielessä haastava, että piti sulautua koulun opettajaksi. En ole koskaan aikaisemmin ollut tässä tilanteessa, joten se oli hiukan haasteellista. Tosin olen viimeaikoina kunnostautunut näyttelijänä, niin kyllä multa rooli kuin rooli menee. Kuvauksissa oli rento ja hauska tunnelma. Se fiilis välittyy myös musiikkivideolla.

YleX Aamun Ida Karimaa sai luonneroolin. Hän esittää videolla hikaria.

- Se luonnistui oikein mainiosti. Mun keskiarvo ylä-asteelta lähtiessä oli 10. Kuvauksissa oli oikein nastaa, hieno koulu ja hyvät välipalat. Videon nuoret päätähdet ja avustajat olivat tosi symppiksiä.

Lue myös:

Kumi kateissa? Vanha kortsu? Ja pari muuta huonoa selitystä

Vuoden 2016 Kesäkumibiisi on nyt täällä!

Vuoden 2016 Kesäkumibiisin esittäjät julkaistaan maanantaina – muistatko vielä edellisvuosien suosikit?