Hyppää pääsisältöön

Adele, Justin Bieber, 1D – Carpool Karaoketa on katsottu yli 500 miljoonaa kertaa

James Cordenin ja julkkisvieraiden autoiluvideoissa on outoa taikaa. Koostimme suosituimmat Carpool Karaoket.

Kuvakaappauksia James Cordenin Carpool Karaokesta.

Että voikin olla toimiva idea! Ja samaan aikaan ihan pöljä:

Laitetaan talk show -juontaja ajamaan autoa. Hän nappaa jostain kyytiinsä laulajan. Sitten jutellaan mukavia, kuunnellaan autoradiosta hyviä biisejä ja lauletaan mukana.

Tämä uppoaa ihmiskuntaan vuonna 2016 kuin häkä. Brittiläisen juontaja-koomikko James Cordenin Carpool Karaoke -autoiluja on katsottu YouTubesta yli puoli miljardia kertaa. Kaikkein katsotuin on Adelen hulvaton vierailu Cordenin autossa: tällä videolla on katselukertoja yli 105 miljoonaa.

Lue myös: Näin hauskana et ole ennen nähnyt Adelea – räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla

The Late Late Show -ohjelmaan kuuluvan autokaraoken suosiota on yritetty pohtia ja analysoida. Ilman muuta tärkeä elementti on Corden itse. Hän pystyy auton ratissa olemaan sekä innokas fanipoika, relevantteja kyselevä juontaja, leppoisa juttumies ja samaistuttava musiikin ystävä.

Yhtä tärkeitä ovat julkkisvieraat. Corden näyttää saavan autonsa kyytiin ihan kenet vaan, sillä Adelen lisäksi Carpool Karaokeen ovat hypänneet muun muassa Justin Bieber, One Direction, Gwen Stefani, Jennifer Lopez ja niin edelleen. Tuorein vieras on koko maailman kuuluisin nauraja, Chewbacca-mutsi Candace Payne, joskaan tällä videolla ei lauleta vaan nauretaan.

Kaikkein parasta on, että supertähdet näyttävät todella rentoutuvan Cordenin autossa. Esimerkiksi Jennifer Lopez antoi Cordenin tekstata puhelimestaan Leonardo DiCapriolle: ”Minusta tuntuu, että täytyy vähän rentoutua.” Allekirjoituksena: J’Lo. You know, from the block.

(Mikä parasta, Leonardo VASTASI! ”Tänä iltanako, klubimielessäkö?”)

Netti on kuitenkin pullollaan hauskoja julkkisvideoita – Carpool Karaoke taas on ilmiö omassa luokassaan. Miksi melkein kaikista niistä on tullut miljoonia katsojia haalivia viraalihittejä? Guardianin jutussa muistutetaan, että jos jostakin nettisisällöstä tulee voimakas, myönteinen tunne, katsoja todennäköisemmin laittaa sen jakoon omille kavereilleen.

Mistäpä tulisi niin myönteinen fiilis kuin James Cordenista rallattelemassa autossa hauskojen tyyppien kanssa, jotka nyt vain sattuvat olemaan myös maailman suurimpia supertähtiä.

5 katsotuinta Carpool Karaoke -videota:

Adele, 105 miljoonaa katselua

Justin Bieber, 77 miljoonaa

One Direction, 67 miljoonaa

Sia, 44 miljoonaa

Jennifer Lopez, 40 miljoonaa

Lue myös:

Chewbacca-mutsi on viettänyt elämänsä isointa viikkoa: hersyvä nauru teki hänestä supertähden

Näin hauskana et ole ennen nähnyt Adelea – räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla

Harmittaako, ettei One Direction ole koskaan tehnyt perinteistä poikabändivideota? Tässä se nyt on