Hyppää pääsisältöön

Justin Bieber ja Skrillex hittibiisistään: Emme varastaneet riffiä

Tähdet kiistävät varkaussyytökset koskien hittiään Sorry. Skrillex julkaisi aiheesta lyhyen videon.

Sorry not sorry.

Juoni tiivistyy – nyt ollaan juupas-eipäs-tilanteessa.

Viime viikolla Casey Dienel, artistinimeltään White Hinterland, ilmoitti haastaneensa huippuartistit oikeuteen biisivarkaudesta liittyen hittiin Sorry. Nyt biisin tuottaja Skrillex puolustautuu ja kiistää syytökset twitterissä videolla. Justin Bieber komppaa tuottajaa #wedontsteal, eli emme varasta hashtagilla.

Skrillex kiistää varkaussyytökset - video 

Justin Bieber Twitterissä: Emme varasta 

Koko soppa alkoi, kun indieartisti Dienel väitti Justin Bieberin hittibiisi Sorryn tunnusomaisen riffin olevan identtinen hänen aiemmin julkaistun Ring The Bell -biisin kanssa. Hän sanoi varoittaneensa asiasta Bieberiä ennen haastetta, mutta ei saanut kertomansa mukaan haluamaansa reaktiota. Dienel myös nimesi syytöksissään Skrillexin, sillä hän on tuottanut hittibiisin.

Skrillexin tviitiä on jaettu kymmeniätuhansia kertoja. Jos haluat vertailla biisejä, löydät ne tästä jutusta.

Lue myös:

Varastivatko Justin Bieber ja Skrillex tämän riffin hittibiisiinsä?

Justin Bieberille lisäkonsertti Helsinkiin