Hyppää pääsisältöön

KarmaRockille kävi teflonbrothersit – huutaja tarjosi yli miljoonan illanvietossa vitsillä

KarmaRock säilyy vanhoilla omistajillaan.

KarmaRockin myynti epäonnistui, koska huuto osoittautui vitsiksi. // Kuva: Kuvakaappaus

Rockfestivaali KarmaRock on saanut Huuto.netissä myynnin sulkeuduttua yhden huudon festaristaan.  Huuto on 1 000 500 euroa. Festivaali laitettiin myyntiin muutama viikko sitten, ja sen lähtöhinta oli miljoona euroa.

- Mietimme jo, miten toteutamme omistajanvaihdoksen, mitä juridisia toimenpiteitä se vaatii ja miten rahat jaamme, kertoo festivaalijohtaja Häiriö Piirinen kommentoi tiedotteessa.

Myyntisuunnitelma ei kuitenkaan edennyt ajatellulla tavalla, kun huudon tehnyt ostaja otti myyjiin yhteyttä.

- Saimme huutajalta viestin, jossa sanottiin: Sori, kaverit huusivat käyttäjälläni illanvietossa, pahoittelut teille, Häiriö kertoo.

Näin ollen festari jatkaa myös tämän kesän jälkeen entiseen malliin.

- Meillä ei ole tietoa huutajan henkilöllisyydestä, mutta Huuto.netin huudot ovat sääntöjen mukaan sitovia. Tuskin tästä nyt kuitenkaan käräjille lähdetään kavereiden jekun takia, Häiriö arvelee.

Harjavallassa heinäkuun viimeisenä lauantaina 30. päivä juhlittava festivaali täyttää tänä kesänä 25 vuotta. Maj Karma -yhtyeen isännöimät juhlat perustettiin alkujaan, jotta marginaalissa toimineella bändillä olisi edes yksi keikka vuodessa.

Aiemmin hieman vastaavaan tilanteeseen joutui rap-yhtye Teflon Brothers, joka etsi nettihuutokaupan avulla uutta jäsentä bändiin. Silloin bändipaikka huudettiin 50 000 eurolla, mutta Minna-nimisellä ostajalla ei ollutkaan rahaa lunastaa ostostaan. Lopulta pokerihai Ilari Sahamies osti paikan yhtyeestä, ja loppu on hieman kyseenalaista kotimaista musiikkihistoriaa.

Lue myös:

Teflon Brothers: Ollaan haettu ysärivaikutteita mutta haluttu tehdä samaan aikaan jotain mikä kuulostaa tältä päivältä

Teflon Brothers ei pelkää heittää läppää itsestään – muutti mainoskampanjassa nimensä pastillimerkin mukaiseksi

Mystisessä Karmarockissa hurmasi Musta Paraati, lavalla nähtiin myös Pariisin Kevät