Hyppää pääsisältöön

YleXPop lähestyy: Tungevaag & Raaban saa koko Lahden torin hyppimään

Vuoden kovin ilmaistapahtuma YleXPop järjestetään Lahdessa 4. kesäkuuta. Silloin lavalle nousee myös kansainvälinen kaksikko Tungevaag & Raaban. Tässä neljä syytä, miksi keikalle kannattaa ehdottomasti tulla!

Tungevaag & Raaban esiintyy YleXPopissa 4.6.

1. Historiallinen hetki

Tämän vuoden Kesäkumibiisi Stay Awake saa ensisoittonsa livenä YleXPopissa Lahden torilla. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Kesäkumibiisi esitetään englanniksi.

Tungevaag & Raaban huipentaa YleXPopin 4. kesäkuuta klo 21:30. Tule siis kokemaan historiallinen hetki kanssamme!

2. Suomalaiset tamppaavat Samsaraa

Tungevaag & Raabanin ensimmäinen virallinen kappale oli vuonna 2015 julkaistu megahitti Samsara. Biisi nousi Suomen virallisen listan kärkeen ja se oli Suomen Spotifyn viime vuoden kolmanneksi kuunnelluin ulkomaalaisen artistin tekemä kappale.

Samsara toimii epäilemättä myös livenä.

3. Tungevaag & Raaban fiilistelee Antti Tuiskua

Tungevaag & Raaban aloitti viime vuoden Weekend Festival -keikkansa versioimalla Antti Tuiskun Keinutaan-kappaletta. YleX:n haastattelussa artistit kertoivat, että he aikovat seurata Tuiskun tekemisiä tulevaisuudessakin.

Myös Tuisku esiintyy YleXPopissa, joten artistien kohtaamisesta Lahdessa tulee varmasti mielenkiintoinen! Ovatkohan Tungevaag ja Raaban jo kuulleet Suurin fani -kappaleen?

Skip Instagram post

4. Energinen meininki

Tungevaag & Raaban tarjoaa taatusti vauhdikkaan setin Lahden torilla. Sen suomalaisfanit ovat saaneet todistaa jo aiemminkin festareilla. DJ:t hyppivät ja villitsevät jengiä hittiensä tahtiin ilman hengähdystaukoja.

Skip Instagram post

Tervetuloa YleXPopiin. Ilmoittaudu mukaan Facebookissa ja lue lisää tapahtumasta!