Hyppää pääsisältöön

Estradilla: Lasse Mårtenson

Ikivihreä laulaja ja pianisti Lasse Mårtenson laulelmien ja elokuvamusiikin maagisissa tunnelmissa Tampere-talolla vuonna 2005.
Lasse Mårtenson konsertoi Tampere-talolla vuonna 2005. Ikivihreä laulaja ja pianisti Lasse Mårtenson laulelmien ja elokuvamusiikin maagisissa tunnelmissa Tampere-talolla vuonna 2005. yle tv1

TV1 sunnuntaina 5.6.2016 klo 12.35 - 13.55
Yle Areenassa vain suorana.

Rakastettu laulaja ja pianisti Lasse Mårtenson tulkitsi laulelmia ja elokuvamusiikkia maagisissa tunnelmissa Tampere-talolla vuonna 2005. Ykkönen esittää konsertin Lasse Mårtensonin muistoksi.

Konsertin musiikista vastaavat kapellimestari Riku Niemi ja Joensuun kaupunginorkesteri.

Lasse Mårtenson oli monipuolinen muusikko, laulaja, säveltäjä, sanoittaja, sovittaja ja kapellimestari. Hänen tunnetuimpia laulujaan ovat muun muassa vuoden 1964 Euroviisukappale Laiskotellen ja Myrskyluodon Maija, jonka Mårtenson sävelsi Åke Lindmanin tv-sarjaan. Mårtenson osallistui kappaleen tekijänä 17 kertaa euroviisujen Suomen karsintoihin.

Tuotanto: Yle, 2005. Konsertti on esitetty edellisen kerran TV2:lla vuonna 2005.

Muualla verkossa:
Yle Uutiset: Lasse Mårtenson on kuollut
Lasse Mårtenson Elävässä arkistossa

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.