Hyppää pääsisältöön

Benidorm

Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa.
Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa. Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa. yle tv1

TV1 sunnuntaisin 5.3. - 16.4.2017 klo 16.00 - 16.50 (6. tuotantokausi uusintana) ja 23.4. - 4.6.2017 (7. tuotantokausi uusintana)
Yle Areenassa 30 päivää

Solanan lomakeskus Costa Blancalla on aina valmiina ottamaan vieraat vastaan. Keskuksessa lomailee kirjava joukko brittituristeja, joilla on ajoittain mahdottomia vaatimuksia.

Palkitusta suosikkisarjasta Benidorm nähdään uusintana kuudes ja seitsemäs tuotantokausi, yhteensä 14 jaksoa.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Dykesin perhe totuttelee Bernidormin tavoille. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. yle tv1

Uusia kasvoja altaan reunalla

Kuudennella kaudella lomakeskuksen kantaporukkaan saadaan uudet tulokkaat, Dykesin perhe. Clive-isä (Perry Benson) on tiukasti Tonya-äidin (Hannah Waddingham) tossun alla. Perheeseen kuuluvat myös Tiger-poika (Danny Walters) ja Bianca-tytär (Bel Powley).

Altaan reunalla paistattelevat tutut Mick (Steve Pemberton) ja Janice Garvey (Siobhan Finneran), poikansa Michael (Oliver Stokes) sekä myrkyllisistä puheistaan tunnettu Madge (Sheila Reid).

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Donald (Kenny Ireland) ja Jacqueline Stewart (Janine Duvitski) osaavat ottaa ilon irti. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. yle tv1

Ilmaista lomaa luvassa?

Lomapaikkaan palaavat hurjat bailaajat Donald (Kenny Ireland) ja Jacqueline Stewart (Janine Duvitski), jotka penäävät hotellinjohtaja Joyce Temple Savagen (Sherrie Hewson) lupaamaa ilmaista lomaa.

Mateo (Jake Canuso) ja Lesley (Tim Healy) jatkavat edelleen hotellissa. Liam (Adam Gillen) työskentelee nyt Kennethin (Tony Maudsley) kanssa vaativia asiakkaita palvelevassa kauneussalongissa.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Hotellinjohtaja Joyce Temple Savage (Sherrie Hewson) ja baarimikko Mateo (Jake Canuso) kohtaavat tuttuja asiakkaita. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. yle tv1

Hollywood-tähti vierailee

Sarjan rooleissa nähdään vierailevina tähtinä muun muassa Hollywood-näyttelijä Joan Collins, brittitoimittaja Janet Street Porter, laulaja Asa Elliot, näyttelijät Matthew Kelly, Elliott Jordan, Ken Morley, Denise Black ja Alan David.

Benidorm. Käsikirjoitus: Derren Litten. Tuotanto: Endemol Worldwide Distribution, Britannia, 2014 - 2015. Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2016.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Liam (Adam Gillen, oik.) ja Kenneth (Tony Maudsley) palvelevat salongissa vaativia asiakkaita. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. yle tv1

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.