Hyppää pääsisältöön

Kungs vai Madden soittarille?

Kumpi kesäinen kappale on sun valinta tällä viikolla: Kungsin ja Cookin' on 3 Burnersin This Girl vai Maddenin ja 6AM:n Golden Light?

Nouseeko tällä viikolla soittarille Kungs vai Madden? Äänestä! // Kuva: Lucie Sassiat ja Stephen Butkus/Kuvan muokkaus YleX

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Maiju Pellikka julkistaa enemmän ääniä saaneen ja soittarille nousevan kappaleen lauantaina klo 12:45 YleX Himotuimmissa. Tällä viikolla äänestyksessä on vastakkain kaksi kesäistä biisiä.

Kungs (vs. Cookin' on 3 Burners): This Girl

Kungs on 19-vuotias ranskalainen DJ, joka on tähän mennessä kunnostautunut erityisesti remix-kappaleiden tekemisessä. Hän lämppäsi myös David Guettaa tammikuussa Euroopassa tämän Listen-kiertueella. Bilekappale This Girl on uudelleenversiointi australialaisen Cookin' on 3 Burnersin samannimisestä kappaleestaThis Girl.

Madden feat. 6AM: Golden Light

Ennen omaa artistin uraansa norjalainen Madden on toiminut tuottajana ja lauluntekijöinä monille muille artisteille. Golden Light on hänen tarttuva ja tanssittava debyyttisinkkunsa, ja siinä laulaa 6AM. Madden on kirjoittanut kappaleen kaivatessaan jonnekin lämpimään, ja tämä on varmasti syy siihen, miksi biisistä välittyy vahvasti kesäfiilis.

Kungs vs. Madden

Kommentoi myös valintaasi!