Hyppää pääsisältöön

Sidewaysin oheisohjelma laajenee – Get Loud! -musiikkielokuvafestivaali osaksi tapahtumaa

Sideways yhdistää tänä vuonna musiikin ja elokuvat.

Get Loud! The Helsinki International Music Film Festival järjestetään ensimmäistä kertaa. // Kuva: Promokuva

Helsingin Teurastamolla 17. – 18.6.2016 järjestettävän Sideways-festivaalin oheisohjelma laajenee elokuvalliseen suuntaan, kun tapahtuman rinnalla järjestetään kaikkien aikojen ensimmäinen Helsingin musiikkielokuvafestivaali.

Get Loud! The Helsinki International Music Film Festival -tapahtuman areenana toimivat Eerikinkadun elokuvateatteri Andorra ja Dubrovnik Bar & Lounge, joissa nähdään Sideways-viikolla valikoitu paketti musiikkiaiheisia fiktio- ja dokumenttielokuvia.

Kolmepäiväinen tapahtuma alkaa keskiviikkona 15. kesäkuuta. Avajaiselokuvana esitetään dokumentaristi Michael Mooren tuotannoissa kunnostautuneen Elizabeth Marcusin uunituore ohjaus No Manifesto: A Film About Manic Street Preachers, joka saa nyt Pohjoismaiden ensi-iltansa. Elokuvajuhla jatkuu torstaina 16. kesäkuuta ja päättyy Sideways-festivaalin vahvistimien jo sammuttua sunnuntaina 19. kesäkuuta.

Brittirockin kestotähti Suede puolestaan täyttää Andorran valkokankaan alkuvuodesta julkaistun uuden albuminsa mukaan nimetyllä teemaelokuvalla Night Thoughts.

Tarkempi ohjelmisto löytyy festivaalin saitilta.

Lue myös:

Sidewaysin ohjelma valmis – tässä viimeiset kiinnitykset

Uusia Sideways-artisteja julki: Iisa, Elias Gould ja monta muuta