Hyppää pääsisältöön

Suomalaisräppäreiden tähdittämä Pahan Kukat -leffa Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjaan

Lähiönuorista kertovan nykytarinan päärooleissa nähdään muun muassa Juno, Mikael Gabriel, Eero Aho ja Viljami Nojonen.

Antti J. Jokisen ohjaama Pahan Kukat -elokuva on valittu arvostetun Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjaan. A-listattu Shanghain elokuvafestivaali, Shanghai International Film Festival, on maailman viidenneksi merkittävin elokuvafestivaali sekä Aasian suurin elokuvafestivaali.

Pahan Kukat kilpailee festivaalilla Golden Goblet -palkinnosta. Jokisen ohjaama Kätilö oli viime vuonna ehdolla samalla festivaalilla, ja Krista Kosonen voitti tuolloin roolistaan parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Elokuva kilpailee festivaalilla englanninkielisellä nimellä Flowers of Evil.

Antti Jokinen ja Markus Selin matkustavat festivaalille kesäkuun puolessa välissä yhdessä Junon, Mikael Gabrielin ja Viljami Nojosen kanssa. Festivaali järjestetään 11.-19.6.2016 ja sen päägaala on sunnuntaina 19.6.2016.

Jengidraama Pahan Kukat tulee ensi-iltaan 30. syyskuuta 2016. Elokuvan tunnuskappaleesta vastaa Paleface

Lue myös:

Mikael Gabrielin ja Junon tähdittämän elokuvan traileri julki – mellakkapoliiseja, aseita ja palavia autoja

Leffauraa aloitteleva Juno lupaa pysyä myös musiikin parissa