Hyppää pääsisältöön

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -leffan kuvaukset käynnistyvät – rooleissa Paula Vesala ja Elias Gould

Kuvaukset alkavat maanantaina 6. kesäkuuta Haminassa. Suurtuotannon miesroolien rinnalla nähdään Paula Vesala Lyytinä, karjalaisen maatilan emäntänä. Sotamies Ukkolaa puolestaan esittää muusikko-näyttelijä Elias Gould.

Sotamies Ukkola eli Elias Gould. // Kuva: Promokuva: Juha Mustonen

Huhtikuussa julkistettujen näyttelijöiden joukkoon liittyvät myös Samuli Vauramo, joka nähdään luutnantti Lammion roolissa sekä Matti Ristinen majuri Sarastienä. Severi Saarinen tekee alikersantti Lehdon ja Eino Heiskanen sotamies Riitaojan roolin. Sotamies Määttä on Max Ovaska ja sotamies Ukkola Elias Gould. Sotamies Salona nähdään Akseli Kouki ja alikersantti Mielosena Hemmo Karja.

Elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa 2017.

Lue myös:

Tiesitkö? Monilahjakas Elias Gould soittaa soolouransa lisäksi lukuisissa bändeissä

Äänestystulos: Vesalan ensimmäinen soololevy on vuoden kiinnostavin debyytti

YleX Läpimurto: Elias Gould on suomirockin uuden sukupolven sanansaattaja