Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

Satu ja Miska
Satu ja Miska Satuhäät

Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

Satu ja Miska ovat kutsuneet hääjuhlaansa vajaat 30 vierasta, mutta hääviikolla alkaa ilmaantua yllättäviä peruuntumisia. Pienet juhlat alkavat käydä vielä paljon aiottua pienemmiksi, ja juhlapaikan tarjoilut aiheuttavat pariskunnalle kohtuutonta päänvaivaa. Juuri kun vieraiden lukumäärä alkaa olla selvillä, Satu ja Miska joutuvat vastaanottamaan hääpäivän aattona murheellisen uutisen: Miskan kummisetä on kuollut. Kuolinuutinen tulee täytenä yllätyksenä, mutta häät päätetään kaikesta huolimatta pitää.

Satu ja Miska
Satu ja Miska Satuhäät

Satu ja Miska asuvat yhteisessa pienessä rivitaloasunnossa Jämsänkoskella. Pariskunnan arki kuluu työpainotteisesti, mutta viikonloppuisin vaalitaan yhteistä laatuaikaa sauvakävellen ja televisiota katsoen.

Pariskunnan rakkaustarinan ensi säkeet kirjoitettiin netin treffipalstalla, kun Miska uskaltautui ujoudestaan huolimatta lähestymään Satua. Satu vastasikin viestiin nopeasti ja juttu alkoi luistaa.

Satu ja Miska
Satu ja Miska Satuhäät

Miska oli suunnitellut viettävänsä viikon mittaisen kesäloman vanhempiensa luona Tampereella, mutta päättikin yllättäen matkata Satun luo Jämsään. Viikon jälkeen Miska huomasi rakastuneensa palavasti. Pariskunta muutti yhteen vuoden seurustelun jälkeen.

Vuonna 2013 Satu ja Miska matkasivat yhdessä Kanarialle. Kihlautuminen oli sovittu etukäteen, mutta pariskunta halusi tilanteesta erityislaatuisen. Miska luovutti Satulle sormuksen sukellusaluksessa, ja samassa yhteydessä päätettiin häiden ajankohta.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.