Hyppää pääsisältöön

Suolakeksit

Pikku Kakkonen: Suolakeksi
Pikku Kakkonen: Suolakeksi Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tarvikkeet

 • suolakeksejä
 • pestoa
 • oliiveja
 • kirsikkatomaatteja
 • rusinoita
 • tuorejuustoa
 • salaattia
 • paprikaa
 • juustoa

Laita suolakeksille ohuelti pestoa. Viipaloi kirsikkatomaatteja ja oliiveja ohuiksi viipaleiksi. Aseta viipaleet vuorotellen keksille. Tee rusinasta ja tuorejuustosta toukalle pää ja silmät. Voit asetella oliivit ja tomaatit myös koppakuoriaisen tai leppäkertun muotoon. Tuntosarvet voi näpertää rusinoista. Pellekekseihin on leikattu osat juustosta, tomaatista, paprikasta ja rusinoista. "Liimana" on käytetty pestoa ja maustamatonta tuorejuustoa. Vain taivas on rajana kekseliäissä kekseissä!

Pikku Kakkonen: Suolakeksi
Pikku Kakkonen: Suolakeksi Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,pinterest
Pikku Kakkonen: Suolakeksi
Pikku Kakkonen: Suolakeksi Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest
 • Vahvuusvariksen tarinat

  Vahvuusvaris opettaa tunnistamaan luonteenvahvuuksia.

  Vahvuusvariksen tarinoissa Varis ystävineen harrastaa, hassuttelee, opettelee olemaan linnuiksi ja huomaamaan hyvää. Vahvuusvariksen tarinat pohjautuvat positiiviseen pedagogiikkaan ja luonteenvahvuuksien tietoiseen opetteluun.

 • Pyjamasirkuksessa riemuitaan musiikin, sirkuksen ja leikin voimalla

  Pikku Kakkosen lastenkonsertti pe 2.4. klo 9:15 Yle TV2:ssa.

  Pikku Kakkosen lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Sorin Sirkuksen taitureiden ja monitaitoisen Pikku Papun orkesterin kanssa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa perjantaina 2.4. klo 9:15.

 • Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

  Urheat pupuset urheasti matkaan!

  Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Pupuset seikkailevat Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 7.3. alkaen.

 • Liiku leikiten! - välineet liikuntaleikkeihin kotoa!

  Pikku Kakkosessa kannustetaan liikkumaan.

  Mitä kaikkea voi toteuttaa sanomalehtikeppihevosella, taikamatolla sekä pyykkinarulla ja -pojilla lasten liikunnassa? Entä mikä kulkuväline sopii hyvin hierontaan? Liiku leikiten! Areenassa keskiviikkona 10.3.