Hyppää pääsisältöön

Unohtumaton yllätys Benjaminin YleXPop-keikalla – fani liikuttui kyyneliin esiintymislavalla

Poppari Benjamin sai yleisön kiljumaan innosta YleXPopissa. Yksi faneista pääsi jopa lavalle itse tähden kanssa.

YleXPop on yllätyksiä täynnä! Benjamin teki erään faninsa päivästä ikimuistoisen.

Rich Girl -biisin keskellä lavalle tuotiin onnesta itkevä fanityttö, joka sai halauksen ja kukkia suosikkiartistiltaan. Fani ei ollut uskoa silmiään, kun Benjamin nappasi hänet useampaan lämpimään halaukseen.

Huhtikuussa esikoisalbuminsa julkaissut poppari otettiin Lahdessa vastaan innolla. Instagramista tunnetuksi tulleen Benjaminin fanipohja alkaa olla kotimaassakin niin suurta, että artisti sai valtavan yleisön heiluttamaan innokkaasti käsiään myös Lahden torilla. Aiemmin poppari on kerännyt ihailijoita etenkin Espanjassa, jossa artisti on esiintynyt jopa 30 000 ihmisen yleisöille.

YleXPop oli nuoren artistin toinen festarikeikka Suomessa.

- Jengillä on varmasti ennakkoluuloja musta artistina. Haluan todistaa, että Instagramista noussut artisti pystyy vetämään uskomattoman show’n, Benjamin sanoi ennen YleXPop-keikkaansa.

_YleXPopia juhlitaan lauantaina 4. kesäkuuta Lahden torilla. Kaikki YleXPop-keikat voi katsoa suorana täältä ja jälkikäteen Yle Areenasta. Katso kuvat, lue tarinat ja kuule kuumat uutiset YleXPopista täältä._

Lue myös:

Monelta Benjamin esiintyy? Riittävätkö rahani? Tsekkaa kaikenkattava tietopaketti YleXPopiin 

"Jouduin lähtemään poliisisaattueessa", "salakuljetin viinaa myslipatukoiden seassa" – Antti Tuisku, Evelina ja muut YleXPop-artistit kertovat hulluimmat festarimuistonsa

Benjamin ensimmäisenä suomalaisartistina Espanjan albumilistan kärkikolmikkoon