Hyppää pääsisältöön

YleXPop Looks: polttarisankari, poliisi, vloggaaja ja muut tyylikkäät festarivieraat

Kesän kovimmassa ilmaistapahtumassa glitterasu voi mennä uusiksi, jos sattuu putoamaan SUP-laudalta.

Yleisö on tyylikästä YleXPopissa. // Kuva: Jussi Latvala

Keikoilla huomio kiinnittyy usein artisteihin, mutta myös yleisössä festariasua harkitaan pitkään. Lahden tori on täynnä superfaneja ja muita musiikin rakastajia.

Tutustu YleXPop Looks -tyyleihin!

Henna, 15

Henna bailaa tyylikkäästi punaisessa.

Meillä oli tänään todistusten jako. Pääsin itse 8. luokalta. Tykkään tästä väristä paljon, myös turkoosi on lempivärejäni. Tämä on hyvä YleXPopissa siitä, ettei lähde liehumaan, vaikka tuulisi. Olen saanut tämän mekon yhdeltä tutultani, itse asiassa tämä taitaa olla hänen tekemänsä.

Antti, ”hieman alle 40”

Antti odottaa kaikkia YleXPop-artisteja tasaisesti. // Kuva: Jussi Latvala

Olen YleXPopissa vanhempana konstaapelina työtehtävissä. Poliisi pukeutuu kerroksittain, ja tässä asussa on nyt sopivan lämmin. Jos tänään olisi yhtä lämmin sää kuin eilen (perjantaina Lahdessa oli melkein 27 astetta), hiki varmasti virtaisi koko ajan. Poliisi tekee täällä työtään eikä keskity musiikkiin, mutta sivukorvalla saa kuulla myös YleXPopin artisteja.

Josefina, 18

Josefina pääsee bailaamaan Anatuden keikalle ekaa kertaa.

Halusin pukea YleXPopiin päälle jotain rentoa, jotain missä on mukava olla. Tykkään muutenkin esimerkiksi hameista, polvisukista ja väreistä sininsestä sekä pastellisävyistä. Odotan eniten Antti Tuiskun keikkaa. En ole nähnyt häntä ikinä ennen livenä.

Jarkko, 23

Jarkon hatulla on hillitty swaga.

Tätä lippistä taas käytän melkein aina. T-paita on Evelinan fanipaita, ja odotan hänen keikkaansa. Myös Tungevaag & Raaban kiinnostaa paljon.

”Heiskanen”, 28

Polttarisankari on valmiina YleXPoppiin. // Kuva: Jussi Latvala

Taitaa olla menossa polttarit. Ystäväni ovat siis valinneet nämä vaatteet ylleni. Tykkään kyllä pukeutua muutenkin vähän erikoisesti. Minulla itselläni on kiltti, jota tulee kyllä käytettyä liian vähän. Toivottavasti jäämme katsomaan YleXPopia, on hienoa, että Lahdessa järjestetään tällainen iso tapahtuma.

Leevi, 17

Leevi jatkoi päättäreistä suoraan YleXPoppiin. // Kuva: Jussi Latvala

Oli koulun päättäjäiset, ja lähdin tänne torille samat vaatteet päällä. Itseäni miellyttää kauluspaidat, ne sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tykkään myös raidoista ja vaaleista sävyistä.

Daniel, 18

Daniel odottaa erityisesti Nikke Ankaran ja Tungevaag & Raabanin keikkaa. // Kuva: Jussi Latvala

Mulla oli alun perin yllä kultaista swägimpää vaatetta, mutta olimme äsken suppailemassa ja siellä vähän tipahdin veteen. Tämä asu on siis varasuunnitelma, mutta kyllä tämäkin toimii. Adidas on aina kova. Lippiksen olen saanut vloggaaja Ilona Julialta, ja siinä on kuvia hänen päästään. Tämä lippis on aika uniikki.

Olivia, 27, Nelli, 30, Tuuli, 26, Satu, 25, Mira, 27

Petofanit ovat irti! // Kuva: Jussi Latvala

Me ollaan eräs Peto-tiimi, eli Antti Tuiskun faneja. Nämä hupparit on helppo asu. On kivaa, että on nykyään valinnanvaraa siinä, mitä pukee Antin keikalle päälle, koska Antilta on tullut oma vaatemallisto. Nämä asut nostattavat tiimihenkeä, ja näissä on hyvä liikkua.

_Kaikki YleXPop-keikat voi katsoa suorana täältä ja jälkikäteen Yle Areenasta. Katso kuvat, lue tarinat ja kuule kuumat uutiset YleXPopista täältä.
_
Lue myös:

YleXPop nyt suorana: Tungevaag & Raaban tekevät Kesäkumi-historiaa

Kuka on Lasse, joka varasti huomion Kesäkumibiisiltä?