Hyppää pääsisältöön

YleXPopin jättiyllätys: Isac Elliot villitsi Lahen torin

Yllätysesiintyjä Isac Elliot sai yleisön kiljumaan hysteerisen innokkaana.

Mitä olisi YleXPop ilman kunnon jymy-ylläriä! Sen tarjoili Jenkeissä alati suhaava tähtipoppari Isac Elliot, joka yleisön yllätykseksi käveli YleXPopin lavalle Lahden torilla.

Ikke esitti kiljuvalle YleXPop-yleisölle uuden What About Me -hittinsä. Katso tunnelmallinen akustinen veto oheiselta videolta.

Isac Elliot esitti What About Me -biisin hiljattain myös Jenkeissä NBC-kanavan Today-aamuohjelmassa. Ohjelmaa katsoo joka päivä miljoonia ihmisiä.

Poppari on lähdössä pian jälleen työstämään Amerikan valloitustaan. Isacilla alkaa pian Jenkkien halki suuntaava promokiertue, jolla tähti pysähtyy eri kaupungeissa radiohaastatteluissa ja ostoskeskuskeikoilla.

Mittakaava on aivan erilainen kuin Suomessa, jossa radiokiertueeseen menee ehkä pari päivää, Ikke kertoo.

- Se on ihan erilaista siellä, kun niitä radiokanavia on joka kaupungissa niin paljon. Suomessa taas on vain yksi ja ainoa YleX, Isac Elliot naurahtaa.

_Kaikki YleXPop-keikat voi katsoa suorana täältä ja jälkikäteen Yle Areenasta. Katso kuvat, lue tarinat ja kuule kuumat uutiset YleXPopista täältä._

Lue myös:

Kuka on Lasse, joka varasti huomion Kesäkumibiisiltä?

Isac Elliot tekemässä poikkeuksellista läpimurtoa jenkeissä – suurin poppikanava soittaa sinkkua ja kiertue kattaa koko itärannikon

Näin suomalaispoppari Isac Elliot hurmasi miljoonayleisön amerikkalaisessa tv-ohjelmassa