Hyppää pääsisältöön

11.6. Toiveuusinta: Saija Tuupanen, Janne Tulkki, Johanna Piipponen ja Heikki Koskelo

Heikki Koskelo, Johanna Piipponen, Saija Tuupanen ja Janne Tulkki
Heikki Koskelo, Johanna Piipponen, Saija Tuupanen ja Janne Tulkki Kuva: Yle Tartu mikkiin

Kesää kohti mennään! Musiikillisen erän Tartu Mikkiin -studioon tulevat ottamaan Saija Tuupanen, Janne Tulkki, Johanna Piipponen ja Heikki Koskelo.

Monenlaisten yleisöjen edessä pienestä asti karaistunut laulaja Saija Tuupanen kruunattiin Seinäjoella tangokuningattareksi vuonna 2003, minkä jälkeen keikkaa on riittänyt ristiin rastiin Suomea. Tänä keväänä kalenterissa on tanssikeikkojen lisäksi konserttimerkintöjä. Alun perin Syksyn sävelestä 1998 tunnetuksi tullut musiikin monitoimija ja Tulvii Pohjanmaa -hitin ääni Janne Tulkki on julkaissut useita levyjä ja keikkaillut ahkerasti. .

Johanna Piipponen on saanut tangoprinsessan tittelin kahdesti, ja keikkamaileja hän on kerryttänyt peräti Australiassa asti. Hän vie myös laulun ilosanomaa lapsille muun muassa muskariopettajan roolissa. Heikki Koskelo tuli Tangomarkkinoilla toiseksi vuonna 2011. Koskelo on varmasti tuttu ääni myös radiosta, sillä vuonna 2012 hänen Kertokaa se hänelle -kappaleensa oli Radio Suomen kolmanneksi soitetuin.

Tango ja nostalgia tanssittavat katsojat tänään paratiisiin. Kyllähän nämä laulukonkarit ottavat tilan ja sävelet haltuun sellaisella voimalla ja volyymilla, että kotikatsomoissa voidaan vaikka perustaa taustakuorot poikineen. Artistit esittelevät tanssitaitojaankin, ja ketterästi sujuu myös siirtyminen rockmeininkiin. Singduuduldeisingduuduldei, meinaa altavastaava joukkue, kun pistetaistoon ponnistaa! Herranjestas, yltyy Samikin siunailemaan. Jälkipelejä on odotettavissa kuulemma lähetyksen jälkeenkin...

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.