Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Karina

Karina

Karina on kolmihenkinen popyhtye, joka julkaisi debyytti EP:nsä viime kesänä.

Musiikkityyli: pop

Kotipaikkakunta: Helsinki

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano:

Karin Mäkiranta
Helmi Tikkanen
Niko Koivuhovi

YleX kommentoi:

Karina on tullut tutuksi YleX:ssä vaivihkaa silloin, kun Kasperin Mä täytän aikaa soi Anne Lainnon viikon tehona. Biisillä fiittaili Karina-yhtyeen laulaja! Karina tekee lempeän suloista poppia, joka saa kuulijan rentoutumaan jo ensitahdeilla. Biisin tahdissa tekisi mieli pötkötellä kesäauringossa päivänkakkaroiden keskellä, katsella yllä lenteleviä perhosia ja ohilipuvia pilviä niin kauan, että ajantaju unohtuu. Aina voi uudestaan -kappaleen sovitus hurmaa, biisi kasvaa hienovaraisesti loppua kohden ja Karinin ääni on lumoavan pehmeä.