Hyppää pääsisältöön

Puolueet koolla

Ykkönen seuraa 10. - 12. kesäkuuta neljän eduskuntapuolueen puoluekokousta. Studiossa juontajana Sanna Savikko.
Puolueet koolla -lähetykset juontaa toimittaja Sanna Savikko. Ykkönen seuraa 10. - 12. kesäkuuta neljän eduskuntapuolueen puoluekokousta. Studiossa juontajana Sanna Savikko. yle tv1

TV1 perjantaina 10.6.2016 klo 20.00 - 20.30 ja klo 21.05 - 21.35 sekä lauantaina 11.6. klo 18.15 - 18.45
Yle Areenassa suorana ja jälkikatselu 30 päivän ajan

Puoluekokousten superviikonloppu on luvassa 10. - 12. kesäkuuta, kun Keskusta kokoontuu Seinäjoella, Kokoomus Lappeenrannassa, Vasemmistoliitto Oulussa ja RKP Turussa.

Ykkönen seuraa neljän eduskuntapuolueen puoluekokousta.

Viikonlopun aikana kuullaan myös tunnelmia Perussuomalaisten puolueneuvoston kokouksesta Lahdesta.

Säilyttääkö Stubb asemansa?

Carl Haglund ja Paavo Arhinmäki eivät jatka puolueidensa puheenjohtajina. Vasemmistoliiton johtoon on nousemassa Li Andersson, mutta kenestä tulee RKP:n uusi vetäjä.

Jatkaako Kokoomuksen Alexander Stubb uudelle kaudelle vai löytyykö jatkaja haastajista Petteri Orposta tai Elina Lepomäestä?

Keskusta suuntaa katseensa jo vuoden 2018 presidentinvaalikampanjaan ja nimeää puoluekokouksessa presidenttiehdokkaansa.

Ykkönen seuraa 10. - 12. kesäkuuta neljän eduskuntapuolueen puoluekokousta. Studiossa juontajana Ruben Stiller.
Toimittaja Ruben Stiller arvioi asiantuntijaraadin kanssa puolueiden tilaa. Ykkönen seuraa 10. - 12. kesäkuuta neljän eduskuntapuolueen puoluekokousta. Studiossa juontajana Ruben Stiller. yle tv1

Kommentteja, tunnelmia, analyysiä

Ykkösellä perjantaina 10.6. klo 20 alkavan lähetyksen juontaa toimittaja Sanna Savikko.

Ylen politiikantoimittajista muun muassa Riikka Uosukainen ja Jari Korkki seuraavat kokouksia paikan päällä, haastattelevat puoluekokousvieraita ja summaavat kokousten puheenaiheet.

Toimittaja Ruben Stiller keskustelee vieraidensa kanssa klo 21.05 alkaen Suomen ja puolueiden tilasta. Studiossa ovat politiikan tutkija Mari K. Niemi, toimitusjohtaja Mikael Jungner sekä johtaja Risto E. J. Penttilä.

Uudet puheenjohtajat haastateltavina

Puoluekokouksia seurataan Ykkösellä lauantaina 11.6. alkaen klo 18.15. Pasilan studiossa ovat paikalla toimittajat Sanna Savikko ja Ari Hakahuhta. Lähetyksessä kuullaan muun muassa uusien puoluejohtajien haastattelut tuoreeltaan.

Puoluekokouksia seurataan lisäksi uutislähetyksissä televisiossa, radiossa ja netissä.

Muualla verkossa:
Näkökulma: Kokoomuksen puheenjohtajakisassa purkautuu pettymys
Yle Uutiset Politiikka<

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.