Hyppää pääsisältöön

Tungevaag & Raaban yllätti YleXPopissa Petri Nygårdilla: Pannaan Suomi kuntoon

Tungevaag & Raaban osaa kosiskella suomalaista yleisöä.

Tämän vuoden Kesäkumibiisin tehnyt norjalais-ruotsalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban seuraa aktiivisesti Suomen Spotifyn TOP50-listaa. Sieltä DJ:t poimivat YleXPop-settiinsä jättiyllätyksenä Petri Nygårdin Pannaan Suomi kuntoon -kesähitin. Aiemmin kaksikko on soittanut Helsingissä Weekend Festivalilla Antti Tuiskun Keinutaan-kappaleen.

Se ei ole mikään ihme, sillä Raabanilla on suomalainen äiti ja suomenruotsalainen isä, mutta artisti on itse asunut aina Ruotsissa, eikä juurikaan puhu suomea. Kirosanoista herralla on hallussa ainakin perinteinen suomalainen perkele.

Petri Nygårdin biisin lisäksi Tungevaag & Raaban esitti odotetusti ensimmäistä kertaa livenä poplupaus Veniorin kanssa tämän vuoden Kesäkumibiisin, Stay Awaken.

Kaksikko laulatti yleisöä myös tunnetuimmalla kappaleellaan Samsaralla. Lahden tori tanssi myös Russian Rouletten, Wolfin ja uusimman Magical-kappaleen tahtiin.

Lue myös:

"Jouduin lähtemään poliisisaattueessa", "salakuljetin viinaa myslipatukoiden seassa" – Antti Tuisku, Evelina ja muut YleXPop-artistit kertovat hulluimmat festarimuistonsa

Tältä kuulostaa Antti Tuiskun Keinutaan huippu-DJ:den miksaamana – katso video 

Tungevaag & Raaban // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Tungevaag & Raaban // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Tungevaag & Raaban // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Venior ja Tungevaag & Raaban YleXPopissa // Kuva: Tomi Mikola
Venior ja DJ-duo Tungevaag & Raaban tekivät tänä kesänä historiaa kansainvälisellä Kesäkumibiisillään Stay Awake. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Tungevaag & Raaban, Henry Tikkanen sekä Venla Kokkonen