Hyppää pääsisältöön

Veniorin ensimmäinen festarikeikka Suomessa: liuta uusia biisejä, neon-peruukkeja ja mimmivoimaa

Fanit bailasivat Veniorin tahtiin YleXPopissa, kun Lahden torilla raikasi uusia kappaleita ja tuttuja hittejä.

Erityisestä tyylistään tunnettu parikymppinen poplupaus Venior otti lauantaina Lahdessa lavan haltuun. Musiikillisen ilotulituksen lisäksi väriä ja energiaa riitti silmille: hiuspompuloita, neon-peruukkeja ja erittäin vakuuttavaa tanssia. Ja tietysti Veniorin tavaramerkiksi jo nousseet suuret mustavalkoiset vaatteet sekä siniset huulet.

Kansainväliseen poptähteyteen liitävältä Veniorilta on julkaistu vasta muutama biisi, mutta ne ovat erittäin kovia. Lahden tori tanssi mukana ja erityisesti  tutut biisit Na Na Na ja Sugar Rush saivat tanssijalat vipattamaan YleXPopissa.

Mitään tuttua ja turvallista ei todellakaan nähty, sillä Venior esitti hittiensä lisäksi useita upouusia biisejä kuten I'm the Shit ja Wildflower  joita ei ole vielä julkaistu. Tunnelmaltaan keikka oli myös erittäin mielenkiintoinen, sillä tarjolla oli kaikkea bilebiiseistä hempeisiin kappaleisiin. Venior myös halusi jakaa positiivista sanomaa:

- Tämä biisi kertoo kunnioituksesta meidän vartaloihin, joita meidän pitäisi rakastaa juuri sellaisia kuin ne on, artisti sanoi ennen In love with my Body -biisiään.

Myöhemmin Venior nähtiin myös tekemässä Kesäkumibiisihistoriaa, kun hän esitti DJ-duo Tungevaag & Raabanin kanssa ensimmäistä kertaa livenä biisin Stay awake, joka on on ensimmäinen kansainvälinen Kesäkumibiisi.

Veniorin koko keikan voi katsoa yllä olevasta videosta.

Lue myös:

Tungevaag & Raaban yllätti YleXPopissa Petri Nygårdilla: Pannaan Suomi kuntoon 

Evelinan kyyneleet, Isac Elliotin yllätys ja Lahti-räppäreiden esiinmarssi – 12 timanttista hetkeä YleXPopista

YleXPop lähestyy: Venior on mukana tekemässä historiaa 

YleXPop lähestyy: Tungevaag & Raaban saa koko Lahden torin hyppimään

Venior lauloi yleisölle useita uusia biisejään, joita ei ole vielä julkaistu. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Venior ennen keikkaansa YleXPopissa Lahdessa lauantaina. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Venior ja DJ-duo Tungevaag & Raaban tekivät tänä kesänä historiaa kansainvälisellä Kesäkumibiisillään Stay Awake. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Venior YleXPopissa Lahdessa. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Veniorin erikoiseen tyyliin kuuluvat yleensä siniset huulet ja mustavalkoiset vaatteet. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Veniorin kanssa lavalla bailasivat taustatanssijat, joiden värikkäät peruukit heiluivat tanssin tahtiin. // Kuva: Tomi Mikola/YleX
Veniorin keikalla voimakkaan laulun rinnalla nähtiin vakuuttavaa tanssia. Neljä taustatanssijaa piristi tunnelmaa hauskasti liikkeillään ja tyylillään. // Kuva: Tomi Mikola/YleX