Hyppää pääsisältöön

Riikan vlogi: Laulaminen on kiva bonus kuorossa

Club For Five -yhtyeestä tuttu Tuukka Haapaniemi on Riikka Holopaisen tentattavana.
Club For Five -yhtyeestä tuttu Tuukka Haapaniemi on Riikka Holopaisen tentattavana. Kuva: Sandra Saulo/YLE Tuukka Haapaniemi,riikka holopainen

Toimittaja Riikka Holopainen tapasi Tuukka Haapaniemen VocalEspoon avajaiskonsertissa. Club For Five -yhtyeestä tuttu basso Tuukka Haapaniemi juonsi avajaiskonsertin ja Club For Five esiintyy myös festivaaleilla. Tuukka tunnustaa Riikalle, että jos hän jotain ehtisi harrastamaan, niin hän varmaan laulaisi kuorossa. Riikka hieman ihmetteleekin, minkälaisia ihmisiä nämä kuoroihmiset ovat ja Tuukka toteaa, että sosiaalisia. Mutta mitä Tuukka laulaisi karaokessa kuoromatkalla?


Kuvaus ja editointi Sandra Saulo.
  • Aika klassista

    Anne Teikari kertoo ohjelmistaan

    Melko klassista, suht klassista, aikamoista. Uudessa nykyklassisen musiikin ohjelmassani Aika klassista halusin tutkia niitä paikkoja ja tilanteita, joita nykyklassinen musiikki pitää sisällään ja luo ympärilleen. Halusin tietää, mitä ihmiset, jotka tekevät nykyklassista musiikkia, ajattelevat työskentelystään.

  • Kapellimestari Hannu Lintu ottaa mallia koirastaan – Taiteilija koronakeväänä 2020

    Muusikoiden ajatuksia koronakeväänä 2020.

    Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari Hannu Lintu viettää koronakevättä kotonaan Helsingissä muun muassa kirjojen parissa. Suomen kirjasäätiö on valinnut kirjallisuuden harrastajana tunnetun kapellimestarin ”diktaattoriksi”, joka valitsee vuoden 2020 kaunokirjallisuuden Finlandia-voittajan. Kolmijäsenisen valintalautakunnan nimeämät 3-6 ehdokasta julkistetaan marraskuun alussa. Kenelle niistä Lintu antaa Finlandia-palkinnon, selviää 25. marraskuuta.