Hyppää pääsisältöön

Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

Jenna ja J-P
Jenna ja J-P Satuhäät

Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

Jenna ja Jukka-Pekka asuvat kahden pienen lapsensa kanssa rivitalossa Keminmaassa. Hotelli- ja ravintola-alan opinnot kesken jättänyt Jenna on elättänyt itseään puhelinhaastattelutöillä, mutta elää nykyään vilkasta kotiäidin elämää lasten kanssa. Jukka-Pekka puolestaan on ammatiltaan rakennusmies.

Jenna ja J-P
Jenna ja J-P Satuhäät

Jukka-Pekan isoveli vei vuonna 2009 nuoren miehen katsastamaan silloisen tyttöystävänsä pikkusiskoa, Jennaa. Tuo kohtaaminen herätti kummassakin vahvan mielenkiinnon ja alku vaikutti lupaavalta. Muutamien tapailujen jälkeen Jukka-Pekka aloitti armeijan Sodankylässä, mutta läheisyydenkaipuinen Jenna koki irtioton liian suureksi ongelmaksi. Suhde päättyi ennen kuin oli ehtinyt kunnolla alkaakaan.

Muutaman vuoden jälkeen pari kohtasi yllättäen Tornion yöelämässä. Suhde sai uuden lähtölaukauksen, mutta ongelmilta ei tälläkään kertaa vältytty. Hulivilin elämään tottuneen nuoren miehen vapaudenkaipuu säilyi kovana, eikä Jukka-Pekka tahtonut ottaa Jennaa tosissaan.

Jenna ja J-P
Jenna ja J-P Satuhäät

Epäselvä suhde koki täyskäännöksen maaliskuussa 2013, kun lyhyen tapailun jälkeen Jenna huomasi olevansa raskaana. Pariskunta asui kuitenkin eri osoitteissa koko raskauden ajan, ja vasta Jenikan syntymän jälkeen Jenna ja Jukka-Pekka päättivät alkaa virallisesti seurustella. Jenna ehdotti nopeasti myös toisen lapsen hankkimista ja yhteinen asunto löytyi Kemistä keväällä 2014. Eräänä päivänä Jukka-Pekka sitten yllättäen kosi saaden kyynelehtivältä tyttöystävältään myöntävän vastauksen.

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.